Estate Media –

Nyheder – Danmark

RED øger omsætningen i 2016 med over 50 procent

2016 blev et stærkt år for erhvervsejendomsmarkedet med en fremgang i transaktionsvolumen. Det smittede af på REDs omsætning der steg med over 50 pct.

2016 var et stærkt år i ejendomsbranchen herhjemme. En fremgang i transaktionsvolumen på 25 pct. betød, at erhvervsejendomsmæglerne oplevede stor efterspørgsel efter ejendomme, men samtidig også måtte se i øjnene, at der var stigende konkurrence om de gode sager og derfor et pres på honorarerne.

På trods heraf opnåede RED en meget tilfredsstillende omsætning på 58,2 mio. kr. svarende til en fremgang på lige over 55 pct. i forhold til 2015.

– Alle i RED har løbet rigtig stærkt i 2016 for at skabe den store omsætningsfremgang og samtidig fastholde kvaliteten i det arbejde vi leverer til vores klienter. Vores fokus er reelt ikke omsætningen, men at vi påtager os de opgaver som vi vurderer matcher vore kompetencer bedst og derfor takker vi også pænt nej tak til de andre opgaver. Dermed kan vi levere høj kvalitet, og vi får udnyttet vore ressourcer optimalt, således vi løser stort set alle de sager vi tager ind, udtaler managing partner i RED Nicholas Thurø.

Kravene til erhvervsmæglerne er i dag anderledes end for 10 år siden. I dag bruger mæglerne langt flere ressourcer på at indhente og bearbejde markedsdata som er et vigtigt dokumentationsgrundlag for både købere og sælgere af investeringsejendomme.

– Vi har allerede i en lang årrække lavet markedsrapporter om det danske marked, men er nu også begyndt at udgive tallene i video-format på Youtube. Det giver, på under 3 minutter, investoren en indsigt i det danske ejendomsmarked. Vi søger hele tiden at gøre det nemmere for modtagerne og mere transparent for markedet som helhed, slutter Nicholas Thurø.
Flere mæglere oplever fremgang
RED er ikke den eneste mægler der oplever fremgang. I sidste uge meldte Colliers ud, at omsætningen i 2016 også er steget på trods af intensiveret konkurrence.
Tidligere valgte daværende partner Hans Vestergaard at fremlægge konkrete regnskabstal, så snart de forelå men da de øvrige danske mæglere ikke fulgte trop offentliggør Colliers nu også blot tendenser, da regnskabet endnu ikke ligger hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

– 2015 var et flot år, hvor vi overgik alle forventninger. Set i den kontekst var 2016 et mere normalt år, men dog med en omsætningsvækst på en to-cifret procent. Det har været udfordrende at få nok ejendomme til at tilfredsstille efterspørgslen. Det gælder ikke kun for os, men for alle. Der har simpelthen været ubalance i udbud og efterspørgsel, siger CEO Jeppe Schønfeld og tilføjer:

– Når det så er sagt, så nåede vi vores budgetmål for 2016, og vi fortsætter vækststrategien i år, hvor vi fortsat øger antallet af medarbejdere, siger han,

Colliers melder om en relativt stor fremgang på investorsegmentet, særligt for de institutionelle investorer og internationale kunder. Den udvikling forventes at fortsætte i 2017, hvor der er flere betydelige sager i gang.

Kommentarer

Seneste nyt

Disse to mæglerfirmaer skal sælge Ringsted Outlet og københavnsk parkeringskælder

Pluss, Erhvervsmæglere, Investering / tirsdag 17. september 2019

Savner muligheder for energirenoveringer i nyt klimaudspil

Bolig, Bæredygtighed / tirsdag 17. september 2019

Agat Ejendomme, By & Havn og Capman vil sælge tilsammen over 45.000 kvm

Pluss, Investering / tirsdag 17. september 2019

Bo Asplund forfremmet til partner i rekrutteringsbureau

Virksomheder og mennesker / tirsdag 17. september 2019

Topdanmark bygger yderligere 100 boliger i Ørestad

Bolig, Byggeri, Investering, København / tirsdag 17. september 2019

Kristian Baatrup fratræder øjeblikkeligt

Virksomheder og mennesker / mandag 16. september 2019

Kommende konferencer

Onsdag den 18. september kl. 09:00

Alternative boformer og bofællesskaber

- fremtidens boligbyggeri - plangrundlag og udvikling

Tirsdag den 24. september kl. 09:00

Kommuneplan 2019

- nye rammer og muligheder for udvikling af København

Jobmarked

Nyeste opslag

Regional byggeleder til Ejendomskontor Kolding

       

Estate Podcast


Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland