(Illustration: Schmidt Hammer Lassen)

Casa forvandler central grund i Aarhus til 13.000 kvm. boligområde

Til foråret begynder Casa byggeriet af 125 boliger på en grund i det centrale Aarhus mellem Valdemarsgade og Eckersbergsgade. Bygningerne, der er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects, er sammensat af parallelforskudte sektioner, der – som store trappetrin – optager områdets markante højdeforskel.

– Med byggestart i løbet af foråret skabes 125 eventyrlige ejerboliger, som sammen med den unikke grønne byhave henvender sig til kvalitetsbevidste boligkøbere, der sætter pris på projektets unikke kvaliteter. Vi har store forventninger til interessen herfor, siger Senior developer i CASA, Claus Schovgaard Rasmussen.

Lejlighederne varierer i typer fra 2-værelses single-/deleboliger til penthouselejligheder. De øverste beliggende lejligheder vil få private tagterrasser med kig ud over Musikhusparken til Aros eller mod sydvest ned over Godsbanen. Under byggeriet etableres parkeringskælder.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder