Estate Media –

Nyheder – Danmark

Direktør Thomas Borg, Nectar Asset Management. Foto: Nectar

Nectar Asset Management køber konkurrent og forvalter nu for 7,5 mia. kr. ejendomme

Danske Nectar Asset Management overtager Kristensen Management og styrker dermed sit fokus på hjemmemarkedet efter flere års vækst i bl.a. England og Tyskland. Selskabet administrerer nu aktiver for mere end 7,5 mia. kr.

Kristian Foss

fredag 10. februar 2017 9:43

Nectar Asset Management har opkøbt Kristensen Management, og administrerer nu mere end 140 ejendomsselskaber i Danmark.

– Vi er glade for, at vi med opkøbet af Kristensen Management sikrer os en stærkere markedsposition i forhold til de private investorer. Kristensen Management er en af Danmarks mest kompetente organisationer inden for asset management, og deres knowhow vil afgjort komme vores klienter til gode, siger direktør i Nectar Asset Management, Thomas Borg.

Efter opkøbet forvalter Nectar 200 ejendomsselskaber med henholdsvis danske, tyske, engelske, finske og svenske ejendomme. Den samlede aktivmasse udgør med opkøbet mere end 7,5 mia kr., og medarbejderstaben vokser fra 6 til nu i alt 20 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og England.

Efter opkøbet vil Nectar Asset Management være i alt 18 medarbejdere i Danmark, som vil blive samlet på Kristensen Managements eksisterende kontor på Rådhuspladsen i løbet af januar 2017.

Inspiration fra udlandet
Det danske rådgivningsselskab blev etableret i 2011 med fokus på engelske ejendomme, men udvider nu sine ambitioner på hjemmemarkedet. Med opkøbet af Kristensen Management fordobler virksomheden aktivmassen under forvaltning, og den stejle vækstkurve bygger på, at virksomheden har opnået en stærk position i markedet for privatinvestorer, som man nu vil udbygge yderligere.

– Vi hjælper med at realisere den enkelte ejendoms uudnyttede potentiale og at kvantificere optimeringsmulighederne, så investorerne hurtigt kan forholde sig til de scenarier, vi opstiller. Vores tilgang til optimering er holistisk, hvilket betyder at vi både rådgiver vores kunder om, hvordan ejendommen bliver mere værd samt hvilken finansiering, som er mest hensigtsmæssig. Alt sammen under hensyntagen til en konkret investeringsstrategi og horisont, siger Thomas Borg.

Modellen skaber også rum til at aflaste investorer, som gerne vil bruge mere tid på andre investeringer, familieliv, rejser el. lign. Denne mulighed for at udlicitere drift og udvikling har fungeret optimalt på Nectars markeder i udlandet, og nu vil den unge virksomhed give de danske privatinvestorer samme mulighed.

– Vores vigtigste funktion er at sikre en værdiforøgelse af vores klienters ejendomsinvesteringer. Der er forskel på en passiv og en aktiv forvaltningstilgang. Hos Nectar praktiserer vi den aktive, som indebærer, at vi varetager hele værdikæden på vegne af investorerne – lige fra ejendomsadministration til regnskabsudarbejdelse, siger Thomas Borg.

Partnerne ønsker ikke at oplyse købssummen.

Kommentarer

Seneste nyt

FB Gruppen bag 30.000 kvm stort boligprojekt i københavnsk forstadskommune

Pluss, Projektudvikling, Bolig, Byudvikling / onsdag 19. februar 2020

Colliers udvider vurderings- og rådgivningsteam til 31 ansatte

Erhvervsmæglere, Virksomheder og mennesker / onsdag 19. februar 2020

Ny svensk investor i Danmark stormer frem – portefølje runder 55 milliarder kr.

Pluss, Regnskab og resultater / onsdag 19. februar 2020

Nyt Lalandia med 440 feriehuse får grønt lys

Projektudvikling, Bolig, Byggeri / onsdag 19. februar 2020

Britisk investor vil af med Danske Banks hovedkontor i milliardhandel

Pluss, Kontor, Transaktioner / tirsdag 18. februar 2020

Sådan rammer en mulig stramning af paragraf 5, stk. 2 Heimstaden

Pluss, Bolig, Investering / tirsdag 18. februar 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 27. februar kl. 09:00

Sikring af ejendomme

- optimering og forebyggelse af brand, skybrud, terror og uforudsete hændelser

Tirsdag den 3. marts kl. 13:00

Træbyggeri

- muligheder, erfaringer, udfordringer og vidensdeling

Jobmarked

Nyeste opslag

Senior Investment Manager

     

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland