Papirøen (Foto: Cobe)

Ny arkitektkonkurrence om 5000 kvm. vandkulturhus på Papirøen

Københavns Kommune har udskrevet en international projektkonkurrence omkring opførelsen af 5000 kvm. vandkulturhus med svømme- og foreningsfaciliteter, en promenade og et havnebad på Papirøen.

Efter prækvalifationsfasen vil Københavns Kommune udvælge fem teams, der vil blive opfordret til at afgive konkurrenceforslag på udformning af et vandkulturhus og havnebad, der svarer på Københavns Kommunes vision.

Konkurrencen giver mulighed for ikke blot at skabe et nyt, attraktivt mødested i København, men også for at skabe en helt unik facilitet – både set med københavnerøjne og i internationalt perspektiv.

Papirøen er på få år blevet en folkelig attraktion, hvor københavnere på tværs af generationer søger storbyens mange kultur- og fritidstilbud. Det nye vandkulturhus skal bygge videre på denne positive udvikling og sammen med øens øvrige udvikling skabe én samlet destination. Samtidig skal det nye vandkulturhus i sig selv skabe ramme om nyt og mangfoldigt liv i havnen.

Med Nordea-fondens støtte på 2,1 mio. kr. kan der gennemføres en større arkitektkonkurrence, som skal sikre et byggeprojekt med faciliteter, arkitektur og design i verdensklasse.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder