Estate Media –

Nyheder – Danmark

St. Strandstræde (Foto: RED Property Advisers)

PFA og Thylander åbner 5 nye butikker i indre København

PFA og Thylander Gruppen har forvandlet fem byhuse i Store Strandstræde i det centrale København til blandede bolig- og butikslejemål. Butikkerne åbner til foråret.

Kristian Foss

torsdag 2. februar 2017 9:29

I samarbejde med Thylander Gruppen har PFA stået for en totalrenovering af St. Strandstræde 8-14 i København , som har givet plads til fem nye butikker og boliger i overetagen. RED Property Advisers har stået for udlejningen af de fem butikker i ejendommene, som PFA købte tilbage i 2013.

– Med først renoveringen af ejendommene på St. Strandstræde og nu åbningen af de nye og flotte butikker får gaden nu det strøg, den fortjener, og vi er glade for, at vi på den måde kan være med til at udvikle København til gavn for både de lokale borgere, turister og erhvervslivet. Vi har med hjælp fra Red Property Advisers fundet de helt rette lejere i form af high-end butikker, som passer godt ind i det nyklassicistiske miljø i Københavns indre by. Samtidig er det for os en langsigtet investering, som vores kunder vil få glæde af,  siger direktør for PFA Ejendomme Michael Bruhn.

Næsten fuldt udlejet
Det australske hudplejemærke Aesop, det danske lædevarebrand Royal Republiq, det bæredygtige tøjmærke Aiayu samt den franske interiørbutik Caravae har allerede valgt at etablere sig i St. Strandstræde, mens der foregår forhandlinger om det sidste af de 5 lejemål.

På ejendommens øvrige etager etableres eksklusive boliger.

– Det har været afgørende for vores opdragsgiver, at vores fælles strategi for en succesfyldt udlejning blev eksekveret til fulde, herunder at kunne præsentere monobrand koncepter, der ikke tidligere er etableret som selvstændige flagskibsbutikker og som samtidigt kan komplimentere hinanden, siger Kristian Vingaard, Head of Retail hos RED property advisers.

Han understreger, at der har været rigtig mange interesserede lejere, og efterspørgslen har oversteget alle forventninger. Det har også været vigtigt at skabe lejemål, der kunne bidrage til atmosfæren på St. Strandstræde.

– Det har været vigtigt for hele projektet, at lejermixet i butikkerne understøtter udlejningen af boligerne og det generelle høje niveau og kvalitet som ejendommen og beliggenheden tilsiger, siger Lars Thylander, Thylander Gruppen.

( Besøgt 1.644 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Pihl & Søn fortsætter massiv fremgang – overskud mere end firedoblet

Regnskab og resultater, Entreprenører / torsdag 24. september 2020

Karen Mosbech stopper som direktør for Freja Ejendomme: Ikke uden vemod

Byudvikling, Virksomheder og mennesker / torsdag 24. september 2020

Derfor vinder Christian Wittrup legat

Bæredygtighed, Virksomheder og mennesker / fredag 25. september 2020

Colliers-direktør: Regeringen skræmmer internationale investorer

Investering / torsdag 24. september 2020

Pernille Vermund lukker sit arkitektfirma

Arkitektfirmaer, Virksomheder og mennesker / torsdag 24. september 2020

Birch Ejendomme ’yderst tilfreds’ med indtjeningen i forkortet regnskabsår

Pluss, Regnskab og resultater, Bolig, Investering / onsdag 23. september 2020

Kommende konferencer

Onsdag den 30. september kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense

- projektudvikling og investering i Danmarks tredjestørste by

Torsdag den 1. oktober kl. 09:00

Udviklingsprojekter og forsyningsledninger

- gæsteprincippet, ejerskaber og de vigtigste problemstillinger

Estate Podcast

Seneste nyheder