Papirøen (Foto: Cobe)

Tre danske projekter er nomineret til MIPIM Awards

Når ejendomsbranchens aktører samles i den franske middelhavsby Cannes for 28. gang til MIPIM 2017, der betegnes som verdens største ejendomsmesse, vil tre danske byggeprojekter være blandt de nominerede til awardshowet, der finder sted den 16. marts.

Nyt Psykiatrisk Hospital i Slagelse, tegnet af Vilhelm Lauritzen Architects og Karlsson Architects. er nomineret i kategorien Best Healthcare Development, mens P-hus Lüders i Nordhavn, tegnet af JAJA Architechts og Årstiderne Arkitekter, er nomineret i kategorien Best Refurbished Building:

Derudover er Christiansholm (Papirøen), tegnet af COBE og udviklet af Danica Ejendomme, Unionkul Ejendomme, Nordkranen samt By & Havn, nomineret i Best Futura Projekt.

I alt er 44 ud af i alt 214 projekter fra 46 forskellige lande blandt de nominerede i finalen.

– Kvaliteten er stigende hvert år, og niveauet for bæredygtig udvikling og bæredygtigt design er også stigende. Fra alle kontinenter i verden så vi nogle projekter, som virkelig regenererede det sociale såvel som det økonomiske område, hvor de blev udviklet, siger John Forrester, CEO EMEA, Cushman & Wakefield, der sidder i juryen.

Danmark gik tomhændet hjem i 2016, selvom vi også var flot repræsenteret med 3 nomineringer, men har flere gange tidligere fået en Mipim Award, der for mange ses som ejendomsbranchens gyldne palmer – ikke mindst fordi den uddeles i samme auditorium i Palais des Festival i Cannes.

Læs 3 projekter nomineret til Mipim Award 2016

Læs Dansk Triumf i Cannes: 2 danske projekter vinder Mipim Awards 2015

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder