Semcos domicil i Esbjerg får guld i bæredygtighed

Semco Maritimes domicil i Esbjerg på 15.000 kvm fordelt på fire etager har modtaget Guld i certificeringsordningen DGNB.

Ejendommen i Esbjerg får bl.a. certificeringen for indeklimaet, arealeffektivitet samt fokusset på energi som f.eks. brugen af solceller.

– Vi er meget stolte over certificeringen af denne ejendom. Som bygherre og ansvarlig investor lægger vi stor vægt på den miljømæssige, sociale og økonomiske bæredygtighed, som certificeringen repræsenterer. Samtidig er bæredygtige byggerier også en god forretning for os. For de er attraktive for lejerne og bidrager dermed til at give medlemmerne gode afkast i en længere årrække, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark, der ejer ejendommen.

PensionDanmark har de seneste år investeret i flere nyopførte erhvervsejendomme, som alle er, eller vil blive, DGNB-certificerede, når de står klar.

– Da vi blev præsenteret for tanken om certificering, var vi med det samme med på ideen. I en virksomhed som Semco Maritime, hvor medarbejderne er det vigtigste aktiv, er det dejligt at kunne sige, at her bliver de flotte ord om bæredygtighed, godt indeklima, lys og luft omsat til praksis. Vi er meget tilfredse og stolte over resultatet, siger adm. direktør Steen Brødbæk, Semco Maritime.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder