Foto: Alectia

RED tror på flere opkøb fra Hines i Danmark i fremtiden

Det globale ejendomsinvesteringsselskab Hines og det tyske investeringsselskab Universal Investment købte i denne uge fem strøgejendomme i København for 885 mio. kr. på vegne af Tysklands største pensionskasse Bayerische Versorgnungskammer (BVK).

Købet udgør en lille del af et mandat på 9,5 mia. kr. som Hines har fået fra BVK til at opkøbe primære retailejendomme i Europa og er samtidig selskabets første opkøb i det danske marked.

– Beliggende i det centrale København i stærke retail-destinationer og lejet ud til lokale og internationale butikker med high-end profiler, vil det seneste køb supplere BVK aktiver tværs gennem Europa. Vi er glade over at få muligheden for at skabe mere værdi i ejendommene ved at ombygge dele af porteføljen, siger Peter Epping, direktør for investeringer hos Hines Europe.

RED og Cushman & Wakefield var rådgivere på handlen, mens Plesner var rådgiver for Hines.

 – Vi mener, at Hines har gjort et rigtig fornuftigt køb i et marked, hvor konkurrencen om prime beliggenheder på strøggaderne er stor. På længere sigt er der ingen tvivl om, at særligt de tre ejendomme på Købmagergade vil udvikle sig i en rigtig positiv retning, og at en stor del af potentialet vil kunne indfries. Vi har været imponerede over Hines’ grundighed og professionelle tilgang i den her sag, og vi tror ikke det er sidste gang, vi ser Hines involveret i en større transaktion her i København, siger Lior Koren, partner hos RED.

 

 

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder