Illustration: Lendager Arkitekter)

2E Bolig opfører 150 boliger i Nærheden

2E Bolig Projektsalg og NærHeden har netop underskrevet en købsaftale som omfatter byggeret til 150 ejerboliger.

Boligbyggeriet, der får et samlet omfang på 14.000 etagemeter, kommer til at ligge 100 meter fra en ny folkeskole, der bygges som science-skole i partnerskab med Lego Education. Det fuldmurede boligbyggeri udformes med en kombination af fritliggende kædehuse på enten 130 kvm eller 140 kvm i to etager med tagterrasser – og moderne lejligheder på 75-95 kvm i 3 og 4 etagers ejendomme.

– I Nærheden synes vi endnu en gang, at vi har fået en enestående mulighed for at placere vores unikke boliger i de helt rigtige rammer. Med egen skole, nem adgang til grønne områder og kun 20 minutter fra Hovedbanegården kan Nærheden tilbyde noget af det bedste fra forstaden,  fortæller direktør og ejendomsudvikler Jesper Skovsgaard, 2E Bolig Projektsalg.

En enkelt af 2E’s ejendomme med lejligheder opføres i 5 etager og etableres samtidig som et synligt landemærke i den nye bydel. De første af 2E Bolig Projektsalgs boliger ventes indflytningsklar til foråret 2018.

Fælles arealer og faciliteter vægtes højt
Gode byrum mellem husene og attraktive fælles faciliteter vægtes som noget helt centralt i Nærhedens overordnede masterplan, for hvilken Arkitema Architects for nyligt blev belønnet med en World Architecture Festival Award for bedste ”future masterplan”.

Også i 2E Bolig Projektsalgs byggeri er der tænkt nøje over udearealerne, som er designet af Lendager Arkitekter. De private haver anlægges med direkte adgang til grønne fællesarealer og selve fællesarealerne udformes med mulighed for at etablere grillpladser, legepladser og nyttehaver.

Hos byudviklingsselskabet NærHeden er der også begejstring over samarbejdsaftalen:

– 2E’s projekt er på mange måder indbegrebet at det, vi har besluttet skal være kendetegnende for Nærheden – et varieret, men overvejende tæt-lavt kvalitetsbyggeri, der er orienteret mod byens rum og med gode attraktive fælles arealer, der kan være med til at styrke fællesskabet mellem beboerne, siger Ole Møller, der er direktør i byudviklingsselskabet NærHeden.

Mere byggeri på vej i Nærheden
De første boliger i Nærheden – et andet projekt med 48 rækkehuse – er lige nu til salg som projektsalg. Samtidig har Høje-Taastrup Kommune sat sig på flere jordparceller. I første omgang har kommunen købt et areal til et nyt center for springgymnastik, som indvies 28. januar. Næste projekt, som går i gang i 2018, er den nye skole. I alt har kommunen planlagt investeringer i Nærheden for over en halv mia. kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder