(Foto: Sweco Danmark)

Sweco udpeger ny landechef i Danmark

Dariush Rezai er udpeget som ny landechef hos Sweco Danmark og efterfølger d.31 marts i år John Chubb.

– Med Dariush Rezai får Sweco Danmark en landechef med lang erfaring fra, og stor viden om, det danske marked. Han har gennem sin karriere bevist, at han kan skabe store resultater og udvikle organisationer. Jeg vil også gerne takke John Chubb for hans indsats med at optimere den danske forretning, således at der nu er et solidt fundament at fortsætte succesen på, udtaler Tomas Carlsson, CEO for Sweco.

Dariush Rezai bestrider i dag stillingen som President of Mobile Communication i Eltel, men starter i rollen som landechef for Sweco Danmark senest den 1. april 2017. Dariush Rezai har mange års erfaring fra det danske marked især inden for service- og byggesektoren, hvor han har haft en lang række lederstillinger hos NCC, Accenture og Deloitte. Han er en stærk leder, som har fokus på udvikling af såvel kunderelationer som medarbejdere.

– Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet med at gøre Sweco til Danmarks mest respekterede vidensvirksomhed inden for ingeniørrådgivning, miljøteknologi og arkitektur. Med vores lokale tilstedeværelse, stærke kundefokus samt anerkendte ekspertise fra 14.500 ingeniører og arkitekter i Europa, befinder Sweco sig i en unik position, hvor vi er i stand til at planlægge og designe fremtidens byer og samfund, siger Dariush Rezai.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder