Arkivfoto: Gyrithe Saltorp.
Adm. direktør Gyrithe Saltorp, Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Foto: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Profil 2017: Styrer ejendoms-portefølje til 32 milliarder kr.

2016 blev Gyrithe Saltorps første år i spidsen for Bygningsstyrelsen. Et år, hvor styrelsen udover at styre byggerier for 16 milliarder kr., også skulle finde nye kontorer til knap 4.000 medarbejdere over hele Danmark og flytte rundt på Slotsholmens lejere, da der kom ny regering.

Og hvor har hun så for alvor fået sat sit fingeraftryk?

– Hvis jeg skal vælge en ting, som jeg gerne vil signalere til branchen, så er det, at vi er åbne for dialog. Da jeg sad udenfor styrelsen, hørte jeg bemærkninger om, at man opfandt alting selv, og jeg tror, at det er det mest radikale, som jeg forsøger at ændre. Vi skal lytte, høre hvad der sker i branchen, og altid være friske på dialog, siger direktør Gyrithe Saltorp.

Gyrithe Saltorp, som er uddannet jurist og tidligere har været ansat i både Slots- og Ejendomsstyrelsen, Deas, PG Property Management og Københavns Ejendomme, blev med den lange erfaring inden for ejendomsbranchen fundet tung nok til at stå i spidsen for Bygningsstyrelsen.

Hendes brede erfaring kommer hende til gode. Hun ved godt, hvordan man forhandler en lejekontrakt.

– Det har der været brug for det sidste år, hvor vi har stået for at finde nye domiciler til alle de statslige arbejdspladser, der skifter geografisk lokation, siger Gyrithe Saltorp.

Læs hele historien i den nyeste udgave af Estate Magasin her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder