(Illustration: PKA)

PKA investerer 1,2 mia. kr. i 430 boliger på Enghave Brygge

Byggeriet af 430 lejligheder og 40 rækkehuse i bydelen Enghave Brygge i Københavns Sydhavn, kan nu gå i gang, efter at PKA har indgået aftale om en finansiering på 1,2 mia. kr. til udvikling af det nye område.
Bag projektet står NPV som udvikler og NREP som kapitalpartner, mens arkitekterne er Kasper Danielsen Arkitekter. Det 50.500 kvm. store boligprojekt er beliggende på Engholmene, der er en del af Enghave Brygge.

Boligprojektet bygges på tre af 11 ny anlagte kunstige øer i den nye københavnske bydel, der forbinder Vesterbro med Københavns Havn.

– Med den store tilflytning til København er det nødvendigt at udvikle nye bydele og skabe rekreative områder. Med lånet er vi med til at realisere et unikt boligprojekt på en god beliggenhed, videreudvikle Sydhavnen og skabe boliger til de mange tilflyttere, siger Nikolaj Stampe, ejendomschef i PKA.

Nikolaj Stampe understreger, at finansieringsaftalen sikrer et attraktivt afkast til medlemmerne, og at der med de allerede solgte boliger på projektstadiet er en god sikkerhed under byggeriet.

Kanaler midt i byen
PKA finansierer to boligøer med lejligheder og en boligø med rækkehuse. Den første boligø, Myrholm, havde salgsstart for 6 måneder siden, og der er allerede solgt 66 lejligheder på projektstadiet. Myrholm forventes indflytningsklar i løbet af 2018, mens de to øvrige boligøer forventes indflytningsklare i 2019.

– Projektet er kendetegnet ved at samtlige beboere får vandudsigt. De store promenader og brede kanaler er med til at give luft og liv. Med Islands Brygge og Vesterbro som direkte nabo bor man midt i byen og samtidig midt i havnen, udtaler Kim Lautrup, partner i NPV.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder