(Foto: PR)

LM Byg henter topnavn til bestyrelsen

Den danske entreprenørvirksomhed LM Byg har udpeget nyt bestyrelsesmedlem. Virksomheden får tilført en stærk erhvervsprofil i skikkelse af 55-årige Christian Herskind, der er administrerende direktør i Refshaleøens Holding. Han har blandt andet en erhvervsmæssig baggrund som koncerndirektør i bygge- og ejendomsudviklingsvirksomheden NCC Construction Danmark.

– Vi glæder os over at få en så stor branchekapacitet som Christian Herskind ind i LM Byg bestyrelse. Med hans baggrund og store brancheviden vil han kunne bidrage til at fortsætte LM Bygs positive udvikling, udtaler Carsten Mindegaard, ejer af LM Byg.

Stærkt CV
Christian Herskind gjorde sig blandt andet bemærket herhjemme, da han sideløbende med rollen som koncerndirektør i NCC Construction Danmark A/S i 2006 var udsendt til Afghanistan. I 2008 kom han til Refshaleøens Holding som administrerende direktør, hvor han har været med til at udvikle Refshaleøen til en ny bydel i København.

– Jeg ser meget frem til at kunne bidrage med min viden og erfaring fra byggebranchen. Jeg har gennem de sidste år – som mange andre – fulgt LM Byg imponerende succes med at specialisere sig i råhusbyggeri. Det er en ambitiøs virksomhed med et stort potentiale, fortæller Christian Herskind.

Christian Herskind bestrider udover sin nyerhvervede rolle i LM Byg også en række andre bestyrelsesposter i det danske erhvervsliv i bl.a. Orbicon, Skako, Mannaz, Nordsøfonden og Associated Danish Ports. Han er oprindeligt uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har en LL.M. i International Business Transactions fra University of London. Han er en af tre danske oberster af reserven og Ridder af Dannebrog.

LM Byg bestyrelse består herefter af: bestyrelsesformand Lars-Christian Brask, bestyrelsesmedlem Carsten Mindegaard, Flemming Kragh Hansen og Christian Herskind.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Simone Dahl: Jeg har altid haft et højt ambitionsniveau