Estate Media –

Nyheder – Danmark

Postterminalen set fra luften. Foto: Danica Pension.

ATP og Danica køber kontorbygning til 3 mia. kr. på Postgrunden

ATP Ejendomme og Danica Pension har i fællesskab købt en kontorbygning på Postgrunden i København, der vil have plads til 66.000 kvm. erhverv.

Kristian Foss

mandag 19. december 2016 10:10

ATP Ejendomme bliver medejer af en ny kontorbygning på Postgrunden i København. ATP Ejendomme og Danica Pension har indgået en aftale om fælles ejerskab af en kommende kontorbygning på Postgrunden i København.

Aftalen, der bl.a. er betinget af forventet lokalplansgodkendelse, betyder, at ATP Ejendomme og Danica Pension kommer til at eje 50 procent hver af ejendommen. Den forventes at indeholde 66.000 kvm. erhvervslejemål og ejendommens samlede værdi forventes at udgøre omkring 3 milliarder kr.

– Vi er meget tilfredse med at blive en del af et spændende projekt. Det er en investering, som passer fint ind i vores strategi om lange og stabile cash flows, som dermed sikrer ATP’s medlemmer et stabilt afkast, siger Michael Nielsen, direktør i ATP Ejendomme.

Postgrunden blev købt af Danica Pension i 2015. Over de kommende år er det planen på grundarealet at udvikle et nyt og attraktivt bykvarter i det centrale København med plads til boliger, kontorarbejdspladser, café- og butiksliv.

– For Danica Pension har det været afgørende, at vi med ATP får en langsigtet investor med stor ekspertise inden for ejendomsmarkedet. Vi vil nu sammen arbejde videre med planerne for bygningen, så vi sikrer, at det bliver et attraktivt erhvervslejemål, og vi samtidig skaber et optimalt samspil med den øvrige del af Postgrunden, siger Anders Svennesen, CIO Danica Pension. Bygningen forventes at stå klar til indflytning i begyndelsen af 2022.

( Besøgt 1.309 gange, 1 besøg i dag )

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Pensionsselskaber vil undersøge domicil efter betonskandale

Kontor, København / fredag 23. oktober 2020

Patrizia køber boligprojekt for 750 millioner kr. i Malmø

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / fredag 23. oktober 2020

Advokatfirma får nyt domicil i Nordhavn – skifter ATP ud med PFA

Advokatbranchen, Kontor, København / torsdag 22. oktober 2020

Nyt netværk skal hjælpe almene bygherrer med strategiske partnerskaber

Byggeri / fredag 23. oktober 2020

To byer kåret som Danmarks bedste handelsbyer

Retail / fredag 23. oktober 2020

Anne Bjerre er en af de bærende kræfter bag udviklingen af Postbyen

Ung i Ejendom / torsdag 22. oktober 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 27. oktober kl. 09:00

Investering i fremtidens almene boliger

- grønne renoveringer for milliarder i den blandede by

Tirsdag den 3. november kl. 09:00

Boliglejeret

- de væsentlige og grundlæggende principperEstate Podcast

Seneste nyheder