Estate Media –

Nyheder – Danmark

Detailhandelsfeltet i Århusgadekvarteret udvikles af Selskabet Nordhavn P/S. Selskabet er ejet By & Havn og en fond administreret af NREP.

NREP og By & Havn bygger luksusbiograf i Nordhavn

BIG BIO Nordhavn bliver en luksusbiograf med bedste komfort i samtlige sale. Alle siddepladser i hele komplekset vil være med elektrisk styrede luksussæder, som individuelt kan indstilles til alt mellem oprejst og liggende position.

Kamilla Sevel

fredag 4. november 2016 11:20

I 2018 får Nordhavn et nyt biografkompleks, der efter sigende skulle blive i verdensklasse. Biografkomplekset udvikles midt i Århusgadekvarteret. Det nye biografkompleks skal ligge på Hamborg Plads imellem Frihavnstårnet og Portland Towers. Der er tale om en biograf på højeste teknologiske niveau, hvor hver sal er indrettet med luksussæder og bedste lyd og billede.

By & Havn og NREP står bag detailhandelsselskabet Nordhavn P/S, som står for udviklingen af detailhandlen i Nordhavn. Selskabet har indgået en aftale med Henrik Obel som operatør på biografprojektet i Nordhavn. Henrik Obel driver i forvejen luksusbiografen BIG BIO Herlev.

By & Havn besluttede i 2012 at håndtere udviklingen af detailhandelsområdet for Århusgadekvarteret på en ny og anderledes måde end de fleste transformationsprojekter af havneområder. By & Havn tog derfor ansvar for at samle de fleste lokaler til detailhandel og til at finde en kompetent partner til at udvikle og eksekvere en strategi, hvilket førte til samarbejdet med NREP.

I første omgang vil biografkomplekset på Hamborg Plads, en dagligvarehandel i stueetagen af P-hus Lüders, ni små lejemål med delikatesse- og madoplevelser på Göteborg Plads samt en livstilsbutik i Århusgade blive indviet. Der forhandles og konceptudvikles i øjeblikket med et større antal operatører, og de første lejemål forventes at åbne i 2. kvartal 2017.

Udlejningsstrategien for Århusgadekvarteret sigter mod, at samtlige operatører (dagligvarehandel, butikker, caféer, spisesteder m.v) både skal skabe et attraktivt og innovativt udbud, og samtidig udvikles med et både socialt og bæredygtigt perspektiv i tråd med visionen for Nordhavn.

BIG BIO Nordhavn vil, udover at levere filmoplevelser i verdensklasse, være en lokal biograf, som tilgodeser hele områdets behov, fra babybio til seniorbio. BIG BIO Nordhavn vil også have fokus på det lokale erhvervsliv, hvor biografens faciliteter vil kunne benyttes til blandt andet konferencer, produktlanceringer og events. K

Det forventes, at Nordhavn i den kommende tid kan  offentliggøre flere lejere, herunder operatørerne af de to supermarkeder, hvoraf det første forventes at åbne allerede medio 2017.

 

( Besøgt 1.456 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Bonnier køber Estate Media – ser store muligheder

Transaktioner, Virksomheder og mennesker / onsdag 21. oktober 2020

Ny ejer af Danbolig Erhverv København køber nordsjællandsk partnerkreds ud

Pluss, Erhvervsmæglere, København, Virksomheder og mennesker / onsdag 21. oktober 2020

Køber sjællandsk lejlighedskompleks for trecifret millionbeløb

Bolig, Investering, Transaktioner / tirsdag 20. oktober 2020

Østjysk Bolig finder midlertidig forretningsfører efter fyring og politianmeldelse

Almene, Bolig, Jura / onsdag 21. oktober 2020

Vestjyske erhvervsmæglere har svært ved at skaffe lagerlokaler

Industri og logistik / onsdag 21. oktober 2020

A.P. Møller-Mærsk køber naboejendom for 420 millioner kr.

Pluss, Investering, Kontor, København, Transaktioner / tirsdag 20. oktober 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 27. oktober kl. 09:00

Investering i fremtidens almene boliger

- grønne renoveringer for milliarder i den blandede by

Tirsdag den 3. november kl. 09:00

Boliglejeret

- de væsentlige og grundlæggende principperEstate Podcast

Seneste nyheder