Foto: Nybolig Erhverv Odense.

Syddansk Universitet køber ejendom på 2.250 kvm. til droneforskning

Odense har de seneste år fået godt gang i en positionering som hub for industrien omkring droner omkring den mindre Odense Lufthavn. Og i sidste uge blev det offentliggjort, at SDU skal lede en national drone-satsning på 64 millioner kr., hvilket vil skabe endnu mere udvikling i Hans Christian Andersen Airport i Beldringe.

I forbindelse med at Syddansk Universitet i Odense skal stå i spidsen for det store droneprojekt – i samarbejde med andre universiteter – har Nybolig Erhverv Odense solgt en tom erhvervsejendom på Beldringevej 252 i Beldringe til SDU. Det glæder naturligvis Nybolig Erhverv i Odense, at de er kommet af med ejendommen, men det er også godt for erhvervslivet på Fyn generelt og cementeringen af positionen som droneby.

-Det er en stor dag for SDU, men også for hele Fyn, siger direktør Bent S. Jensen, Nybolig Erhverv Odense.

Nybolig Erhverv Odense har haft en del ejendomme til salg ved HCA Airport i Beldringe, og nu har SDU købt den sidste.

-Vi har haft 4 ejendomme til salg ude ved lufthavnen, og at det blev SDU, der købte den sidste ejendom på 2.250 kvm. til udviklingen af droneteknologi er meget glædeligt. De 2.250 kvm. lager-produktion er meget oplagt til droneforskning, siger erhvervsmægler Niels Jørgensen, Nybolig Erhverv Odense.

Det bliver en hurtig overtagelse af Beldringevej 252, når SDU overtager ejendommen den 1. oktober 2016.

Læs også Køber 10.930 kvm. lager- og logistikejendom i Odense C





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder