Estate Media –

Nyheder – Danmark

Hans Anker Nielsen tog i starten af august hul på et nyt kapitel som administrerende direktør i LM Byg A/S. (Foto: PR)

Ny administrerende direktør i LM Byg

Ingeniør Hans Anker Nielsen, der – blandt andet som direktør i E. Pihl & Søn og Per Aarsleff – gennem hele sin karriere har specialiseret sig i råhus- og byggeprojekter, er fra starten af august tiltrådt som ny administrerende direktør i LM Byg.

Kristian Foss

fredag 9. september 2016 6:28

– Det handler om kvalitet, tillid og ordholdenhed. Tingene skal være i orden, og vi skal holde, hvad vi lover.

Det er Hans Anker Nielsen, nystartet administrerende direktør i LM Byg, der sætter ord på de værdier, han fra sin opvækst på Møn havde med i rygsækken, da han som nyuddannet ingeniør med speciale i beton, statik og geoteknik fra Haslev Teknikum i 1987 startede karrieren i entreprenørbranchen som byggeleder i A. Jespersen & Søn.

– Det var et lærerigt job, hvor jeg lærte betydningen af grundighed og god planlægning gennem tilbudsarbejde og produktionsplanlægning, ligesom jeg fik opbygget et godt kendskab til byggeriets forskellige funktioner gennem samarbejdet med virksomhedens rutinerede jord- og betonarbejdere, siger han i en pressemeddelelse.

Pladschef i E. Pihl & Søn
I 1991 blev Hans Anker Nielsen hentet til E. Pihl & Søn, hvor direktør Haldor P. Ragnarsson tilbød ham job som pladschef på et stort råhusprojekt til ca. 45 mio. kr., som virksomheden gennemførte på Slagelse Sygehus.

Dermed var banen kridtet op, karrierevejen med store beton og byggeopgaver var lagt, og mødet mellem Halldor P. Ragnarsson og Hans Anker Nielsen blev starten på et ualmindelig godt samarbejde, der varede i mere end tyve år.

Med afsæt i resultaterne fra disse opgaver blev Hans Anker Nielsen i 2001 forfremmet til projektchef, og i årene frem til 2007 stod han blandt andet i spidsen for Pihl’s renovering af Københavns Hovedbanegård samt byggeriet af nyt kontroltårn i Kastrup Lufthavn, Tietgenkollegiet, Copenhagen Business School, Københavns Universitet Amager og et nyt center til televirksomheden Orange.

Karrieren tager fart
Derefter tog karrieren hos E. Pihl & Søn A/S for alvor fart, og som 42-årig indtrådte Hans Anker Nielsen i virksomhedens danske ledelse. Først som projektdirektør og i 2010 som underdirektør med 70 – 80 medarbejdere, en overskudsgivende omsætning på op mod én milliard kroner samt ansvar for en stribe af tidens mest prestigefyldte byggerier – herunder blandt andet Industriens Hus, FN-Byen, Bryghusprojektet, Allerhuset, Rigsarkivet, Navitas Park, Ny Nørreport, Horten nye domicil, DGI Byen og Søfartsmuseet i Helsingør.

Opbygning af nyt forretningsområde
Imidlertid blev der med Pihl-koncernens konkurs i august 2013 sat et brat punktum for Hans Anker Nielsens fortsatte karriere i landets ældste og største internationale entreprenørkoncern.

Nogen pause i karriereforløbet blev der imidlertid ikke tale om: Allerede i september 2013 startede Hans Anker Nielsen således i Per Aarsleff som projektdirektør med ansvar for at opbygge et nyt forretningsområde med fokus på råhus og byggeri.

Opbygningen af det nye forretningsområde i Per Aarsleff blev hurtigt en overskudsgivende succes, og i februar 2015 blev Hans Anker Nielsen udnævnt til afdelingsdirektør og fik blandt andet ansvar for byggeriet af Niels Bohr Bygningen, Copenhagen Tower, CIS Internationale Skole, Uptown Nørrebro, AP Huset og udvidelsen af Rødovre Centrum.

Nyt Kapitel hos LM Byg
I LM Byg havde Carsten Mindegaard som ejer fulgt Hans Anker Nielsen’s imponerende karriere, og han var ikke i tvivl om, at Hans Anker Nielsen var den rette til at overtage jobbet som administrerende direktør, da Carsten Mindegaard efter otte år i spidsen for LM Byg ønskede at trække sig tilbage til fordel for nye udviklingsopgaver og arbejdet i virksomhedens bestyrelse.

På den baggrund tilbød Carsten Mindegaard Hans Anker Nielsen jobbet for bordenden i virksomheden, der under Carsten Mindegaard’s ledelse er forvandlet fra en mindre betonvirksomhed i Havdrup til en af markedet førende råhusspecialister, og Hans Anker Nielsen greb udfordringen.

Enestående muligheder
– Jobbet hos LM Byg giver mig enestående muligheder for at udfolde mine kompetencer på et overordnet niveau, konstaterer Hans Anker Nielsen og fortsætter:

– Virksomheden har på markant vis forstået at forene markedets krav om arbejdsmiljø, høj kvalitet og stor sikkerhed i gennemførelse af byggeprojekter, og der er ikke tvivl om, at LM Byg, der aldrig har haft et negativt regnskab, rummer et vækstpotentiale, som jeg i et fortsat kontrolleret forløb glæder mig til fremover at realisere sammen med virksomhedens mange dygtige medarbejdere.

– Og, slutter Hans Anker Nielsen, derudover er LM Byg karakteriseret ved en unik og åben kultur baseret på et stærkt fællesskab, teamwork, gensidig respekt og tillid medarbejderne imellem. Det glæder jeg mig meget til fremover at tage del i.

Kommentarer

Seneste nyt

Kurator: Derfor er selskab bag projektbyggeri med 28 boliger gået konkurs

Pluss, Projektudvikling, Bolig, Byggeri / onsdag 18. juli 2018

Nyt milliardoverskud i Balder – lejeindtægter stiger med 12 procent

Pluss, Regnskab og resultater / torsdag 19. juli 2018

Skive-selskab indstiller salg af ejendomme for 272,5 millioner kr.

Bolig, Investering / torsdag 19. juli 2018

Forbrugerombudsmand og EU til Airbnb: Oplys den fulde pris hurtigere

Udlejning / onsdag 18. juli 2018

Selskab bag nordsjællandsk projektbyggeri med 28 boliger konkurs

Projektudvikling, Bolig, Byggeri / onsdag 18. juli 2018

Dansk-norsk Bonava-direktør glæder sig over eneste markedsfremgang

Pluss, Projektudvikling, Bolig / onsdag 18. juli 2018

Kommende konferencer

Tirsdag den 14. august kl. 09:00

Persondataforordningen

- erfaringer med GDPR i ejendomsbranchen

Torsdag den 16. august kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Køge

- Udvikling og investering

Jobs

Jobmarked

                               

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland