Estate Media –

Nyheder – Danmark

Thomas Wenzell Olesen bliver ny topchef i danske Castellum

Svenske Castellums køb af Norrporten betyder nu, at 200.000 kvm. ejendomme i Storkøbenhavn bliver samlet under et brand.

De danske porteføljer i Briggen og Norrporten lægges nu sammen under ledelse af Thomas Wenzell Olesen, der hidtil har været dansk chef i Norrporten. Castellum er med en portefølje på en samlet værdi af 71 milliarder svenske kr. et af de største ejendomsselskaber i Norden.

Baggrunden er, at det svenske ejendomsselskab, Castellum, i første halvår gennemførte overtagelsen af Norrporten. I forlængelse heraf gennemføres nu en omstrukturering, som i Danmark får den betydning, at Norrporten og Briggens porteføljer i Storkøbenhavn lægges sammen.

Her bliver Thomas Wenzell Olesen nu markedsdirektør for Castellum i Danmark. Thomas Wenzell Olesen var markedsdirektør for Norrporten frem til Castellums overtagelse og har desuden blandt andet en fortid i Danske Bank og Valad Europe. Daniel Ewerlöf, der var regional manager for Briggen i Storkøbenhavn, fortsætter som asset and transaction manager.

-Daniel får en nøglerolle i den fremtidige udvikling af Castellum i Danmark, og det er en stor fordel at have stærke kulturbærere. Norrporten og Castellums værdigrundlag er meget sammenlignelige med fokus på en høj standard, gode og lange kunderelationer samt bæredygtighed som vejen til en ejendomsforvaltning med et fornuftigt afkast. Her har begge selskaber været blandt frontløberne, og det arbejde skal videreføres i den nye konstellation, siger Thomas Wenzell Olesen.

Med overtagelsen af Norrporten er Castellum blevet et af de største ejendomsselskaber i Norden. Men trods størrelsen ønsker Castellum at differentiere sig ved at være lokalforankret og i løbende dialog med kunderne.

-Vores organisation i København er et godt eksempel på, at vi helt bogstaveligt er til stede i de områder, som vi investerer og driver ejendomme i. Lokal forankring, tilgængelighed og god gammeldags service er vejen til lange og stabile kunderelationer, siger Thomas Wenzell Olesen.

Hele Castellums portefølje repræsenterer 4,7 millioner kvm., og heraf er cirka 200.000 kvm. at finde i Storkøbenhavn fordelt på 17 ejendomme. Porteføljen indeholder blandt andet en række markante kontorejendomme på Kalvebod Brygge og Havneholmen i København, men også veldrevne lager- og logistiklejemål i udkanten af Storkøbenhavn.

 

Fakta om Castellum
Castellum er et af de største børsnoterede ejendomsselskaber i Sverige. Ejendommenes værdi, inklusive Norrportens portefølje, opgøres til SEK 71 milliarder kroner og består af lokaler med kontor/butik og lager/industri på i alt 4,7 millioner kvm. Efter opkøbet af Norrporten bliver ejendommene forvaltet under det samme varemærke i fem geografiske regioner med et stærkt og tydeligt lokal forankring. De fem geografiske regioner er: Vest, Øresund, Stockholm, Nord og Midt (ud fra en svensk optik).

Castellum er i løbet af 2015 blevet tildelt to udmærkelser for dets bæredygtighedsarbejde, dels World Green Building Councils højeste udmærkelse ”Business Leadership in Sustainability,” og dels ”Green Star 2015” af GRESB, hvilket indbærer, at selskabet er et af de højst rangerende i verden inden for ejendomsbranchen. Castellum-aktien er noteret på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Kommentarer

Seneste nyt

Henning Larsen vinder masterplan for ny bydel på 155.000 kvm i Gøteborg

Arkitektfirmaer, Bolig, Byggeri / fredag 15. februar 2019

Heimstaden øger koncernoverskud til knap 2,3 milliarder kr. efter nye opkøb

Pluss, Regnskab og resultater, Investering / fredag 15. februar 2019

Pensam Ejendomme forventer halvering af 2019-overskud i forhold til 2017

Pluss, Regnskab og resultater, Investering / torsdag 14. februar 2019

Gefion sælger projekt med 40 boliger ved Christianshavn

Projektudvikling, Bolig, Byggeri, København / fredag 15. februar 2019

Kirkbi fortsætter opkøb i Billund som led i byfornyelsesprojekt

Transaktioner / fredag 15. februar 2019

Ny chef for ejendomsinvestering går efter investeringer for 1 milliard kr. årligt

Investering / fredag 15. februar 2019

Kommende konferencer

Tirsdag den 19. februar kl. 09:00

Udvikling og investeringer i Silkeborg

- vækst og projekter mod 2020

Tirsdag den 26. februar kl. 09:00

PropTech

- IT og ny teknologi i ejendomsbranchen

Jobmarked

Nyeste opslag

   

Asset Manager

       

Asset Manager

       

Asset Manager

       

Marketing- og konferencekoordinator

       

Konferenceredaktør

       

To projektudviklingsdirektører

       

Projektudlejningsdirektør

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland