Estate Media –

Nyheder – Danmark

- Vi skal have strømlinet processerne i hele Norden uden nødvendigvis at gøre det helt ens, men så vi sikrer, at der er en fælles tilgang til klienterne og ejendommene, siger Jacob Smergel-Krog, der 1. juni bliver Head of Investment Management i Norden. Her foran en af de ejendomme i Adelgade i centrum af København, som Patrizia købte i 2015.

Patrizia Nordic udnævner dansker til investeringsansvarlig for hele Norden

Jacob Smergel-Krog bliver ny investment manager for tyske Patrizias investeringer i hele Norden.

Tyske Patrizia tager nu næste skridt i opbygningen af en pan-nordisk organisation til at lede selskabets investeringer i Norden. Fra i morgen den 1. juni får danske Jacob Smergel-Krog det fuldt operationelle ansvar for alle transaktioner i Norden.

Patrizias nordiske hovedkontor ligger på Adelgade i København, og derudover har selskabet kontor i Finland. Men målet er snarest at åbne kontor i både Sverige og Norge. Det bliver nu Jacob Smergel-Krogs opgave investeringsmæssigt at supportere den nordiske direktør Rikke Lykke med denne målsætning, og det har han gode forudsætninger for med erfaring fra flere ejendomsselskaber herunder senest fra Thylander Gruppen, hvor han servicerede danske og udenlandske investorer, inden han i april 2013 kom til Patrizia. Jacob Smergel-Krog begyndte sin karriere i 2002 hos Investeringsbanken Gudme Raaschou og er uddannet cand.merc.fir, som han har suppleret med en ejendomsmægler-uddannelse og en RICS- certificering i valuation.

– Nu skal jeg sikre, at vi kommer på samme niveau organisatorisk i alle de nordiske lande, så processen bliver effektiviseret, og vi kan supportere hinanden på tværs af landene. Når vi skal gennemføre akkvisitioner i ét land, er det vigtigt, at der kan trækkes på ressourcer fra de andre nordiske lande, og derfor skal vores processer strømlines. Derudover får jeg i dagligdagen ansvar for vores investeringer i alle de fire nordiske lande, og det bliver mig, man henvender sig til med en investeringsmulighed, siger Jacob Smergel-Krog.

Det er der forholdsvis mange, der gør. Patrizia får op til 60 direkte henvendelser om relevante investeringsejendomme om måneden.  Nu bliver platformen, der bruges til at håndtere dem i Danmark, bredt ud til resten af Norden.

– Vores unique selling point, som vi er særligt kendte for i Patrizia, er evnen til at kombinere det solide tyske set-up med lokal forankret fleksibilitet og professionalisme. På den måde er vi konkurrencedygtige på prissætning, timing og transaktionssikkerhed. De investeringsprocesser, som vi i gennem de seneste 3-4 år har opbygget i Danmark for at sikre det, skal bredes ud til hele Norden, siger Jacob Smergel-Krog.

Da Patrizias øverste direktør i Norden, Rikke Lykke, påbegyndte opbygningen af selskabet i Norden i 2012 var strategien fra starten at forankre kompetencerne lokalt via en matrixorganisation med ”Business Directors” i hvert enkelt land samt faglige ”managers” med ansvar for eksempel for ”Investment Management” og ”Finance & Accounting”.

I Danmark har Jacob Smergel-Krog nu, foruden investeringsanalytikere, Daniel Hedemann til at hjælpe sig som lokal Investment Manager, mens Keld Jessen allerede i 2013 blev udnævnt som Head of Finance & Accounting for hele Norden.

I alt er der 30 medarbejdere i Patrizia i Norden, hvoraf de 26 sidder i København og 4 i Finland.  Jacob Smergel-Krog vil fortsat have sin plads i København, men vil få flere rejsedage fra hjemmet i Birkerød, hvor han bor med sin kone og tre børn, hvoraf den sidst ankomne kun er knapt et år.

LÆS OGSÅ Patrizia: Budget på køb for 2 milliarder kr. i resten af 2016

 

Kommentarer

Seneste nyt

Ejendomspriserne 2020: Se de nominerede og stem på dine kandidater

Ejendomsprisen / torsdag 9. juli 2020

Pensam køber knap 10.000 kvm boliger i Aarhus-centrum af NRE-konsortium

Pluss, Aarhus, Bolig, Investering, Transaktioner / torsdag 9. juli 2020

Aberdeen overtager 23.000 kvm stort boligprojekt i Aarhus

Aarhus, Bolig, Byggeri, Investering / torsdag 9. juli 2020

Bygger 120 boliger med en projektværdi på 350 millioner kr.

Pluss, Bolig, Investering / torsdag 9. juli 2020

Aarsleff ændrer i direktionen – direktør stopper øjeblikkeligt

Entreprenører, Virksomheder og mennesker / torsdag 9. juli 2020

Vinder huslejesag over Københavns Universitet: – En ulykkelig sag for begge parter

København / torsdag 9. juli 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 13. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervs- og boligmarkedet i Roskilde

- investering og udvikling mod 2021

Torsdag den 20. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervslejeloven

- nyeste afgørelser og praksis

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland