Søger danske investorer til udlejningsejendomme i Cannes

Mens mere end 1.000 danske ejendomsfolk er i Cannes, har to danskere valgt at lancere et nyt investeringskoncept, der handler om at investere i netop ejendomme i Cannes. Cannes Property Invest går efter velbeliggende ejendomme med henblik på udlejning til det kraftigt voksende og meget lukrative udlejningsmarked i Cannes.

– Normalt er investering i fast ejendom en meget langsigtet investeringsform, men vi laver det om til en mellemlang
investeringsperiode på 5-6 år, men med samme risiko og afkast, som vi forventer bliver 4,5-5 procent efter skat i gennemsnit, siger en af initiativtagerne bag konceptet, Benny Guld.

-Cannes er en af Europas største kongres byer, og samtidigt et utroligt populært ferie rejsemål, hvor udlejningsmarkedet har været stabilt i mange år, men som nu, hvor udlejningsplatforme som Airbnb gør deres indtog, er i kraftig vækst. Timingen er derfor rigtig god. Ejendomspriserne i Cannes er attraktive, og rente
niveauet lavt, siger den anden initiativtager i projektet Claus Fermann, der har været bosat og aktiv som dansk- fransk statsautoriseret ejendomsmægler i Cannes området siden 2008.

Claus Fermann er Managing Partner i søster selskabet QAUTIO, hvor  han har beksæftiget sig med salg og udlejning af primært luksus lejligheder i Cannes. Selskabet har alle de fornødne officielle licenser til at kunne drive denne form for forretning i Cannes, og der er denne erfaring med udlejning til ferie og kongres markederne i Cannes, som er grundpillen i det nye koncept, Cannes Property Investment.

– Det sikrer de nye investorer, at vi kan identificere de mest egnede produkter, at vi køber ind til den helt rigtige pris, at vi renoverer så billigt som muligt til den forlangte kvalitet, og at udlejningsgraden er maksimal høj allerede fra første dag den ny renoverede lejlighed sættes til udlejning.

-Vi sætter hånden på kogepladen, idet vi stiller økonomisk garanti for en del af lejeindtægterne, hvilket er
relativ enkelt, idet vi jo allerede kender lejekunderne igennem mange år, og vi ved hvad de forlanger mht pris, kvalitet og beliggenhed.

Benny Guld og Claus Fermann er naturligvis i Cannes i MIPIM ugen for at fortælle mere om det nye investerings koncept, målrettet mod professionelle investorer, som med et minimum indskud af 500.000€, kan deltage i projektet, der realiseres ved fuldtegning af minimum € 5 mio.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder