Estate Media –

Nyheder – Danmark

400 branchefolk var til Byggesocietetets nytårskur

Kamilla Sevel

onsdag 6. januar 2016 9:39

Som sædvanlig var Byggesocietetet og Realkredit Danmarks nytårskur en af årets helt store branchemæssige tilløbsstykker. Omkring 400 mødtes i år på Tivoli Hotel for at ønske godt nytår og høre nyt om økonomi og muligheder i branchen og især trykke hænder.

– Det går rigtig godt nu, så der har været grund til at lade champagnepropperne springe. Men jeg vil samtidig komme med et godt råd. Hvis der er nogle, der ikke har sikret sig med fastforrentede lån, så vil jeg råde dem til at få gjort det nu, sagde adm. direktør Carsten Nøddebo, Realkredit Danmark i sin velkomst.

Det blev underbygget af et økonomisk overblik fra cheføkonom Christian Hilligsøe Heinig, der nævnte faktorer som udviklingen i Kina, oliepriserne, opsvinget i dansk økonomi, boligprisudviklingen og ikke mindst netop renteudviklingen, som nogle af de ting, man skal holde øje med i den kommende tid.

Nytårskuren bød ellers på et fremtidskig fra amerikanske Vizionarium og underholdning med Rune Klan, inden landsformand for Byggesocietetet Tony Christrup sluttede nytårskuren af med en opfordring om bredt samarbejde i det kommende år på flere forskellige fronter.

– Byggesocietetet er blevet styrket det seneste år med 300 flere medlemmer. Der er flere spændende ting i gang, økonomien har fået det bedre, men væksten er større andre steder, så vi kan ikke hvile på laurbærrene. Der er brug for, at vi som branche spiller ind og vi skal være med til at pege på udfordringerne og byde ind. Lige nu er der for eksempel en planlov på vej, som jeg håber kan blive bredt funderet og tage hensyn både til vækst og beskyttelse af vores natur i Danmark. Der har også været meget diskussion i forhold til, hvordan man bedst udvikler en blandet by, og der håber jeg også, at der bliver fundet nogle gode løsninger i det kommende år, sagde Tony Christrup.

Endelig slog han et slag for Byggesocietetets nye samarbejde med Copenhagen Capacity og Københavns kommune, der skal sætte fokus ikke bare på København, men på hele landet i samarbejdet om at tiltrække virksomheder og vækst til gavn for bygge- og ejendomsbranchen.

( Besøgt 737 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Trio presser på for at afskaffe mundbind i butikker – kunderne flygter

Retail / torsdag 3. december 2020

Cobblestone lander aftale med pensionsduo efter milliardhandel

Pluss, Administration / torsdag 3. december 2020

Bilfri bypark foran Tivoli tæt på realisering

Byudvikling, København / torsdag 3. december 2020

Familieejet selskab overtager Ankerhus i Skagen i hurtig handel

Bolig, Investering, Transaktioner / torsdag 3. december 2020

Normal vil have huslejen ned i detailbranchen

Retail / torsdag 3. december 2020

Danske Shoppingcentre køber Aalborg Storcenter på 52.000 kvm

Aalborg, Investering, Retail, Transaktioner / onsdag 2. december 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 8. december kl. 09:00

VENTELISTE Udvikling af senior- og plejeboliger

- sundt byggeri og sundhedsbyggeri til fremtidens beboere mod 2030

Torsdag den 10. december kl. 10:00

WEBINAR Udviklingen på kontormarkedet

- stigende tomgang, hjemmearbejdspladser og domicilinvesteringerEstate Podcast

Seneste nyheder