Postterminalen set fra luften. Foto: Danica Pension.

Aarsleff samarbejder om udvikling af postterminalen i København

Per Aarsleff A/S har indgået samarbejde med Ejendomsselskabet Project Nord P/S, som har overtaget PostNords arealer ved Bernstorffsgade og Tietgensbroen i København. Det er planen, at der skal bygges for 5 mia. kr.

Aarsleff skal i en længere designperiode over de næste et til halvandet år bidrage med entreprenørkompetencer. Byggeplaner og budgetter skal konkretiseres, og myndighedsgodkendelser skal forberedes. Det er parternes intention, at der arbejdes hen imod en egentlig byggekontrakt i en efterfølgende fase.

Det samlede grundareal udgør cirka 39.000 kvm. og det er planen, at der skal opføres såvel erhvervsbyggeri som boligbebyggelse. Desuden er det tanken at renovere den bevaringsværdige bygning fra 1912 ud mod Tietgensgade.

Hvis du vil vide mere om innovation og samarbejde i bygge- og ejendomsbranchen, så kan du melde dig til Estate Medias konference her:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder