Tivoli får 5300 kvm. stort madmarked

Efter flere års tovtrækkeri har Tivoli fået grønt lys til sine planer om at udvide forlystelsesparken med en stor madhal. Madhallen på 5.300 kvadratmeter med plads til 30 madsteder kommer til at ligge på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstoffsgade i det indre København, hvor Hard Rock Café tidligere har haft hjemme.

Samtidig kan man løfte lidt af sløret for, hvilke forretninger Tivoli Hjørnet skal huse. På selve det attraktive hjørne på Vesterbrogade rykker den succesrige, internationale kæderestaurant Vapiano ind. Københavnerne kan også glæde sig til en ny food court med 30 spiseforretninger af høj kvalitet.

I Italien siger man “Chi va piano va sano e va lontano” – frit oversat: ”hvis du har en afslappet tilgang til livet, lever du sundere og længere”. Netop det er filosofien bag den internationale succes Vapiano, der åbnede den første restaurant i Hamborg i 2002, og i dag er en kæde på 160 restauranter i 33 lande fordelt på fem kontinenter.

Mario C. Bauer, CEO for Vapiano Franchising ser frem til at åbne i Danmark:

-Der er meget store forventninger til placeringen i Tivoli Hjørnet, som antages at blive et flagskib ikke blot blandt de kommende Vapiano-restauranter i Danmark. På grund af det allerede veletablerede samarbejde med Tivoli samt Havens attraktivitet og varierede arrangementer forventer Vapiano, at restauranten her vil blive blandt de mest besøgte og i intern konkurrence med andre Vapiano-restauranter i byer som Berlin, Brisbane, New York, London, Paris, Shanghai, Stockholm, Zürich og Wien,

Elegant madhal
Med åbningen af Tivoli Hjørnet i august 2017 får Tivoli også en ny, elegant madhal, som man kender det fra andre storbyer. I Tivoli Hjørnets madhal bliver der ca. 30 spisesteder og et centralt område med borde og stole, hvor man kan nyde sit måltid.

En af de forretninger, der allerede har sikret sig plads i Tivoli Hjørnet er Tapa del Toro. De fleste kender Tapa del Toro fra Torvehallerne, hvor den har ligget siden åbningen i 2011, og hvor også delikatesseafdelingen Deli del Toro ligger. Det er sidenhen blevet til to filialer i Rotterdams populære madmarked Markthall og senest åbnede spisebaren Toro Istedgade på Vesterbro. Fra 2017 vil man nu også kunne smage de lækre kvalitetstapas i Tivoli Hjørnet.

-Tivoli er en fest, som bliver mere og mere attraktiv og med Tivoli Food Court i 2017, er der lagt op til en rigtig god køkkenfest. Når Tapa Del Toro rykker ind sammen med andre dygtige madaktører i 2017, så bliver der virkelig noget at komme efter. Vi synes at det er et superspændende initiativ, som passer perfekt til et område med mange lokale madører, turister og pendlere, og vi glæder os til at tage imod dem alle, lyder det fra Jan Jensen, som er medejer af Tapa Del Toro.

Annette Juhl er øverste ansvarlige for Tivoli Erhvervsudlejning, der er ved at fylde det nye hus med lejere. Hun og Tivoli har længe haft kig på Vapiano, og glæder sig i det hele taget til at give København nye spiseoplevelser:

-Vapiano kombinerer hygge og effektivitet, og både vi og vores konsulenter fra Copenhagen Windows, synes konceptet passer ideelt til netop dette travle byhjørne. Tapa del Toro og de øvrige madsteder i Tivoli Food Court giver helt nye muligheder for uformelle møder omkring måltidet i vores del af byen; det vil styrke både Tivoli og kvarteret, og binde Vesterbro og Indre By bedre sammen,

Tivoli Hjørnet er beliggende på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade i det centrale København. På Borgerrepræsentationens møde den 17. september blev lokalplanen for Tivoli Hjørnet godkendt. Dermed er vejen banet for en byggetilladelse. Tivoli forventer at begynde nedrivningen af den eksisterende bebyggelse lige efter nytår. Tivoli Hjørnet åbner efter planen den 15. august 2017.

* Retail og Restaurant vil udgøre 5.300 m2
* Hotel vil udgøre: 2.000 m2
* Bygningen er ca. 17m høj på det højeste punkt.

Hør om det fortsat kan betale sig at udvikle i København på konferencen Erhvervs- og Boligmarkedet i København 2016 den 10. november. Se hele programmet på www.estatekonference.dk

Billede: Det fremtidige Tivoli Hjørnet – set indefra Tivoli og udefra. Illustration: Tivoli.

Af Kristian Foss Brandt, foss@estatemedia.dk

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder