Estate Media –

Nyheder – Danmark

Vinderne af Estate Media 2015 priserne er…

Estate Media

Ikke-kategoriseret

fredag 4. september 2015 0:00

Mere end 2.000 har stemt på årets nominerede til Estate Media priserne. Torsdag aften blev spændingen udløst, da vinderne af årets Estate Media priser blev uddelt på Comwell Kellers Park i Vejle. De 5 priser blev uddelt torsdag aften ved festmiddagen på Ejendomsdagene.

Projektprisen gik til Aarhus kommune for Dokk1

Transaktionsprisen gik til Blackrock og Danica Ejendomme

Årets forbillede blev Gitte Andersen

Velkomstprisen gik til Freja Ejendomme og CC Property

Årsprisen gik til Carlsberg Byen.

Det var en stolt rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus, der modtag prisen.
– Mange tak. Vi har allerede haft mere end 100.000 besøgende i Dokk1, og det er fantastisk at se hvor stor tiltrækningskraft den har, og at det kan betale sig at bygge noget flot på en attraktiv beliggenhed. At når man tænker stort, så bliver det også belønnet, sagde rådmand Rabih Azad-Ahmad.

Transaktionsprisen gik til Danica ejendomme for købet af den tidligere postterminal ved Hovedbanegården i København, der med en investering i nærheden af 5 milliarder kr. vil omdanne området til et helt nyt kvarter med boliger, erhverv og offentlige faciliteter.

Gitte Andersen fik prisen som årets forbillede. Hun har skabt tegnestuen Signal, der rådgiver en lang række af Danmarks største virksomheder om rum som strategisk værktøj. Hun er nomineret som forbillede for sit store fokus på at understøtte vidensudveksling i et langt bredere perspektiv som grundlag for branchens udvikling. Gitte Andersen har siddet i flere ministerielle udvalg og er blevet hørt også udenfor branchen på grund af sit arbejde med innovation og nye måder at arbejde på. I 2015 udvidede Gitte Andersen yderligere paletten som bestyrelsesmedlem i Odense Letbane og blev dermed en af de få kvinder i bestyrelser i bygge- og ejendomsbranchen. Det gør hende til et forbillede til inspiration for andre kvindelige bestyrelsesaspiranter.

Freja Ejendomme og CC Property fik Velkomstprisen for den banebrydende aftale, da CC Property i samarbejde med Freja Ejendomme fik 4 Odense-mæglere til at sige ja til at sælge og markedsføre byggeretter i Cortex Park i Odense.

Aftalen er unik og forbilledlig for en udfordrende opgave: I Danmark er det – i modsætning til i udlandet – meget sjældent at mere end to erhvervsmæglere samarbejder. Dermed velkommen til en helt ny model i Danmark!

Endelig gik årsprisen i år til en aktør i en del af branchen, der er særlig aktuel, og hvor det netop nu er ekstra vigtigt at sætte fokus på den specielle indsats for branchen. Nemlig projektudvikleren.

Her gik prisen til Carlsberg Byen og Jens Nyhus, der står i spidsen og ikke mindst forsøger at tage sin entreprenørerfaring med ind i at blive en god projektudvikler med nye produktive samarbejdsmodeller.

Billede: Fra venstre chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, CEO i Carlsberg Byen Jens Nyhus, rådmand Rabih Azad-Ahmad, porteføljeleder Luise Knokgaard, Danica Ejendomme, Carsten Rasmussen, Freja Ejendomme og Peter Mahony, CC Property. Til højre Nikolaj Pfeiffer, Estate Media. Gitte Andersen var i udlandet, og deltog for første gang ikke i Ejendomsdagene. Prisen blev modtaget af hendes bror Tim E. Andersen, der var med som projektdirektør i FredericiaC.
Af [email protected]
( Besøgt 368 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

– Balancen mellem lejer og udlejer forskubbes

Ejendom / tirsdag 22. september 2020

Pensionsselskab køber kontorejendom ved Københavns Politigård

Pluss, Investering, Kontor, København, Transaktioner / tirsdag 22. september 2020

Ny juridisk direktør dropper Ejendomdanmark før tiltrædelse – ’en ekstrem svær beslutning’

Virksomheder og mennesker / mandag 21. september 2020

Koncenton henter ny udlejningschef

Investering, Virksomheder og mennesker / tirsdag 22. september 2020

FLSmidth opgiver milliardprojekt på hovedkontoret i Valby

Kontor, København / mandag 21. september 2020

Deas vinder Pensam tilbage efter to år – og lander endnu større opgave

Pluss, Administration, Asset Management, Investering / mandag 21. september 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 24. september kl. 09:00

Finansiering af ejendomme

- strukturering, fremskaffelse og nye aktører

Onsdag den 30. september kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense

- projektudvikling og investering i Danmarks tredjestørste by

Estate Podcast

Seneste nyheder