Estate Media –

Nyheder – Danmark

Vinderne af Estate Media 2015 priserne er…

Estate Media

Ikke-kategoriseret

fredag 4. september 2015 0:00

Mere end 2.000 har stemt på årets nominerede til Estate Media priserne. Torsdag aften blev spændingen udløst, da vinderne af årets Estate Media priser blev uddelt på Comwell Kellers Park i Vejle. De 5 priser blev uddelt torsdag aften ved festmiddagen på Ejendomsdagene.

Projektprisen gik til Aarhus kommune for Dokk1

Transaktionsprisen gik til Blackrock og Danica Ejendomme

Årets forbillede blev Gitte Andersen

Velkomstprisen gik til Freja Ejendomme og CC Property

Årsprisen gik til Carlsberg Byen.

Det var en stolt rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus, der modtag prisen.
– Mange tak. Vi har allerede haft mere end 100.000 besøgende i Dokk1, og det er fantastisk at se hvor stor tiltrækningskraft den har, og at det kan betale sig at bygge noget flot på en attraktiv beliggenhed. At når man tænker stort, så bliver det også belønnet, sagde rådmand Rabih Azad-Ahmad.

Transaktionsprisen gik til Danica ejendomme for købet af den tidligere postterminal ved Hovedbanegården i København, der med en investering i nærheden af 5 milliarder kr. vil omdanne området til et helt nyt kvarter med boliger, erhverv og offentlige faciliteter.

Gitte Andersen fik prisen som årets forbillede. Hun har skabt tegnestuen Signal, der rådgiver en lang række af Danmarks største virksomheder om rum som strategisk værktøj. Hun er nomineret som forbillede for sit store fokus på at understøtte vidensudveksling i et langt bredere perspektiv som grundlag for branchens udvikling. Gitte Andersen har siddet i flere ministerielle udvalg og er blevet hørt også udenfor branchen på grund af sit arbejde med innovation og nye måder at arbejde på. I 2015 udvidede Gitte Andersen yderligere paletten som bestyrelsesmedlem i Odense Letbane og blev dermed en af de få kvinder i bestyrelser i bygge- og ejendomsbranchen. Det gør hende til et forbillede til inspiration for andre kvindelige bestyrelsesaspiranter.

Freja Ejendomme og CC Property fik Velkomstprisen for den banebrydende aftale, da CC Property i samarbejde med Freja Ejendomme fik 4 Odense-mæglere til at sige ja til at sælge og markedsføre byggeretter i Cortex Park i Odense.

Aftalen er unik og forbilledlig for en udfordrende opgave: I Danmark er det – i modsætning til i udlandet – meget sjældent at mere end to erhvervsmæglere samarbejder. Dermed velkommen til en helt ny model i Danmark!

Endelig gik årsprisen i år til en aktør i en del af branchen, der er særlig aktuel, og hvor det netop nu er ekstra vigtigt at sætte fokus på den specielle indsats for branchen. Nemlig projektudvikleren.

Her gik prisen til Carlsberg Byen og Jens Nyhus, der står i spidsen og ikke mindst forsøger at tage sin entreprenørerfaring med ind i at blive en god projektudvikler med nye produktive samarbejdsmodeller.

Billede: Fra venstre chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, CEO i Carlsberg Byen Jens Nyhus, rådmand Rabih Azad-Ahmad, porteføljeleder Luise Knokgaard, Danica Ejendomme, Carsten Rasmussen, Freja Ejendomme og Peter Mahony, CC Property. Til højre Nikolaj Pfeiffer, Estate Media. Gitte Andersen var i udlandet, og deltog for første gang ikke i Ejendomsdagene. Prisen blev modtaget af hendes bror Tim E. Andersen, der var med som projektdirektør i FredericiaC.
Af [email protected]

Kommentarer

Seneste nyt

Dades-ejet domicil omsider fuldt udlejet

Kontor, Udlejning / fredag 22. november 2019

Nye partnere i Aart uden ejerandel

Pluss, Arkitektfirmaer, Virksomheder og mennesker / fredag 22. november 2019

PFA bygger flerbrugerkontorer for 381 millioner kr. i Odense

Byggeri, Investering, Kontor, Odense / fredag 22. november 2019

Indflydelsesrig storcenter-familie i ny hotelinvestering – har kurs mod Norden

Pluss, Hotel, Investering, Retail / fredag 22. november 2019

Heimstaden finder ny finansdirektør

Virksomheder og mennesker / fredag 22. november 2019

Én parkeringsplads til ejerboliger – en halv til andelsboliger

Parkering, Byudvikling / fredag 22. november 2019

Kommende konferencer

Tirsdag den 26. november kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i København mod 2020

- vi går tæt på den aktuelle udvikling og tendenser i markedet

Mandag den 9. december kl. 09:00

Værdiansættelse af investeringsejendomme

- metoder, opgaver og begrænsninger

Jobmarked

Nyeste opslag

Senior Investment Manager

     

Projektudviklingschef

     

     

Projektudviklingsdirektør

       

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland