Skanska sælger boligprojekt på Amager for 1,2 milliarder kr.

Skanska har indgået en aftale med Fastighets Balder om opførelse af 430 boliger til udlejning på Amager.

Skanska har udviklet projektet, der omfatter i alt 42.000 kvm. bolig fordelt på 5 boligblokke med tilhørende 210 parkeringspladser i p-kælder og på terræn.

Boligerne kommer til at ligge tæt på Amager Strandpark og lige overfor Øresund Metrostation – i et område, hvor Skanska tidligere har udviklet en række eksklusive lejligheder.

Opførslen af boligerne sker over 5 etaper. Første etape omfatter 90 boliger til indflytning i foråret 2017. Sidste etape forventes afsluttet i 2018. Balder forestår selv udlejning af boligerne.

– Vi er glade for at fortsætte vores gode samarbejde med Balder i Danmark og indgå endnu en aftale om et af vores boligprojekter. Det er vores største danske boligprojekt til dato, og et projekt hvor vi har udviklet et alsidigt produkt til den moderne familie, som også Balder ser kvaliteten i, siger Peter Nymann-Jørgensen, adm. direktør i Skanska.

Der bliver 3 boligtyper. I stueplan er rækkehuse i to etager med tilhørende have, fra 3.-5. sal mindre lejligheder og øverst penthouseboliger, hvor udsigten over området kan nydes fra egen terrasse.

I udviklingen af boligerne er der lagt vægt på at skabe en alsidig bebyggelse, der bliver bundet sammen af grønne gårdrum. Bebyggelsen har samtidig en åbenhed ud mod det omkringliggende område.

– Den variation og kvalitet, der er i boligerne, tiltaler os meget og gør projektet helt specielt. Samtidig er beliggenheden unik og tæt på strand, rekreative områder og metro til City og lufthavnen. Vi er derfor meget tilfredse med købet, siger Marcus Hansson, finanschef i Balder.

Estate Media afholder den 1. oktober 2015 konferencen ‘Investering i boliger’. På denne konference ser vi på de grundlæggende faktorer i boligmarkedet og går tæt på, hvad der er den rigtige bolig i dag og om et år. Konferencen ser på mulighederne i boligmarkedet og hvor behovet kommer fremadrettet.


Læs mere om ‘Investering i boliger’ og tilmelding her

Billede: Den kommende boligbebyggelse som Skanska har udviklet på Amager Strandpark, som nu går under navnet Guldkysten. Illustration: Skanska.

Af Lotte Lund, lund(at)estatemedia.dk

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder