PKA køber Company House i Vallensbæk for 162 millioner kr.

NCC Property Development har solgt Vallensbæk Company House III til PKA Pension for 162 millioner kr. allerede i byggefasen.

Byggeriet af Vallensbæk Company House III blev igangsat april 2014, og det skal stå klar til indflytning i maj 2015. PKA overtager projektet i andet kvartal 2015.

Projektet omfatter 8.800 kvm. miljøcertificeret kontorhus, opført efter Company House-konceptet, det vil sige som et moderne kontorhus med fælles faciliteter for flere lejere.

– Vallensbæk Company House III er en velbeliggende, miljøvenlig og fleksibel ejendom. Det stemmer fint overens med de kriterier, vi lægger til grund for investering i fast ejendom, og som skal bidrage til et godt og stabilt afkast til vores medlemmer. Vi har tidligere investeret i Flintholm Company House og erfaringen herfra er, at Company House-konceptet fungerer til lejernes store tilfredshed, siger ejendomschef Nikolaj Stampe, PKA.

På nuværende tidspunkt er halvdelen af Vallensbæk Company House III udlejet til Estee Lauder Cosmetics og Ricoh Danmark. NCC Property Development har ansvaret for udlejningen af det resterende areal.
Vallensbæk Company House III bliver det 16.Company House udviklet af NCC Property Development og indrettes med fælles faciliteter for lejerne, herunder fælles foyer, kantine, fitness center og mødecenter. Huset er det tredje i Vallensbæk Company Park. De to tidligere huse er taget i brug henholdsvis 2009 og 2010.

Billede: Vallensbæk Company House III bygges med høje ambitioner om at minimere miljøpåvirkningen og klassificeres efter miljøcertificeringssystemet DGNB på Sølv niveau. Huset vil også opfylde energikravet ved at øge solcellearealet på taget. Foto: NCC.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder