Nordisk Lounge samlede branchen på MIPIM 2014

Godt 300 aktører fra den nordiske ejendomsbranche, der deltager i MIPIM, var i går til stede ved Nordisk Lounge i Cannes’ torvehaller.

Eventen var arrangeret af Byggesocietetet, Nordea, Lokalebasen og Estate Media.

I dagens anledning var stadepladserne udskiftet med rød løber, fri bar og franske lækkerier for de mange gæster og musik leveret af en DJ.

– Stemningen var i top, og vi er meget glade for at have samlet branchen for både Norge, Sverige og Danmark, siger chefredaktør og partner Kamilla Sevel, Estate Media.

Efter Nordisk Lounge gik mange videre til MIPIMs officielle cocktailparty på Hotel Carlton. I anledning af MIPIMS 25 års jubilæum kunne man her opleve et stort festfyrværkeri.

– Jeg oplever en stor optimisme og interesse for de nordiske markeder. Og folk er meget velforberedte i år, siger Byggesocietetets formand Tony Christrup fra Cannes, her til morgen, hvor han sammen med Skanska var vært ved Byggesocietetets morgenløb.

Cirka 130 morgenfriske ejendomsfolk var ude at løbe enten 3,5 eller 5 kilometer. Løbet blev anført at Københavns overborgmester Frank Jensen og stadsarkitekt Tina Saabye.

Også på den danske MIPIM-stand har der været stor aktivitet allerede fra i går, selv om den officielle åbning først finder sted i dag kl. 15.30.

Læs også Gå-i-byen Guide til MIPIM 2014 her
Billede: Der er stor interesse for de nordiske arrangementer, der samlede hundredevis af MIPIM-deltagere. Her billeder fra henholdsvis Nordic Lounge og Byggesocietetets Morgenløb. Foto: Estate Media.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder