Jakob Dalhoff sælger DN Erhverv

Erhvervsmægler-virksomheden DN Erhverv får pr. 1. november 2013 nye ejere.

Stifter og ejer, Jakob Dalhoff har solgt hele virksomheden til Senior Advisor, Sami Post og statsaut. ejendomsmægler, Thomas Ruhoff, der i flere år har udgjort DN Erhvervs stærke mæglerteam.

I forbindelse med salget fratræder Jakob Dalhoff samtlige poster i virksomheden.

– Overdragelsen har været forberedt længe, og vi er glade for at have fundet en løsning, der sikrer både stabilitet og fornyelse af DN Erhverv i årene frem. Nu glæder vi os til at komme i gang med arbejdet og udviklingen af virksomheden, siger Thomas Ruhoff, der fremover bestrider stillingen som adm. direktør i virksomheden.

DN Erhverv vil også fremover have stærkt fokus på det danske marked for investeringsejendomme og servicere både nationale og internationale kunder i forbindelse med køb og salg af investeringsejendomme i Danmark.

Årsagen til virksomhedssalget skal findes i Jakob Dalhoffs ønske om fremadrettet at fokusere udelukkende på erhvervsudlejningsportalen Lokalebasen.dk.

Estate Media afholder den 7. november Årets Københavnerbegivenhed, en konference, der sætter fokus på bolig- og ejendomsmarkedet i København – hvor og hvordan sker væksten, hvem er investorerne og hvor kommer projekterne?

Læs mere om konferencen og tilmelding her

Billede: Lokalebasen er i rivende udvikling og står netop nu foran den største ekspansion og internationalisering i virksomhedens levetid. Jakob Dalhoff ser derfor frem til for alvor at kunne kaste alle sine kræfter ind i arbejdet med dette. Foto: DN Erhverv.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje