Foto: Shutterstock

Sjælsø sælger ejendom i TV-Byen for 85 millioner kr. til Patrizia – og nedjusterer

Sjælsø har indgået aftale med Patrizia om salg af 42 lejligheder i boligejendommen Søborg Huse i TV-Byen. Salgsprisen, der er på cirka 85 millioner kr., overstiger den bogførte værdi for ejendommen.

Salget ændrer dog ikke på, 2012 ikke har levet op til Sjælsøs forventninger. Derfor nedjusteres resultatforventningerne for fortsættende aktiviteter før skat og nedskrivninger fra en underskud på op til 130 millioner kr. til et forventet underskud i intervallet 130-150 millioner kr.

Boligbyggeriet af Søborg Huse er planlagt til at omfatte i alt 5 bolig- ejendomme i området. Boligbyggeriet startede med opførelsen af 2 ejendomme i 1. halvår 2011 og disse stod færdige i forsommeren 2012. Den første ejendom er fuldt udlejet og nu solgt til Patrizia.

Det tyske ejendomsinvesteringsselskab Patrizia købte også tilbage i maj en boligudlejningsejendom i Søborg for 223 millioner kr. Bygningen blev bygget færdig i 2009. De 103 lejligheder fordeler sig på 9.141 kvm over syv etager.

Patrizia anerkendte allerede tidligt i efterdønningerne på finanskrisen det nordiske markeds stigende vigtighed. I juli ansatte selskabet Rikke Lykke som nordiske direktør. Rikke Lykke kom fra en stilling som managing partner i Atlas Management.

– Denne investering er endnu et Patrizia fodaftryk i et marked, vi tror på. I løbet af 2012 har vi investeret ca. 746 millioner kr. i den nordiske region, hvilket har resulteret i en nordisk ejendoms- portefølje på cirka 3 milliarder kr., siger Rikke Lykke.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder