Estate Media –

Nyheder – Danmark

98 lejligheder udlejet på rekordtid på Islands Brygge

Estate Media

Ikke-kategoriseret

tirsdag 13. november 2012 0:00

At lejeboliger med den rigtige beliggenhed i København er eftertragtede, er EDC Erhverv Poul Erik Bechs hurtige udlejning af 98 nyopførte lejligheder på Islands Brygge et god eksempel på.

Opgaven er løst for opdragsgiveren FB Gruppen, der står bag byggeriet af Langebohus på Islands Brygge. Byggeriet består af i alt 106 lejligheder af høj kvalitet, beliggende som nabo til Bryggens havnebad, tæt på Metro og indkøb, og med udsigt til city og Amager Fælled.

I skrivende stund er de 8 penthouselejligheder på toppen af ejendommen ikke helt færdige, men alle de øvrige 98 lejligheder er fuldt udlejede. Udlejningen blev fuldført på bare seks uger, og der var en lang kø af interesserede lejere foran ejendommen, da der blev inviteret til åbent hus i Langebohus den 2. september 2012.

– Til åbent hus arrangementet stod kunderne i kø i for at komme ind og se de to møblerede prøveboliger. Nogle havde endda været der siden kl. 04 om morgenen. Efter åbent hus arrangementet gik det hurtigt med at få underskrevet lejekontrakterne, siger direktør og partner Kenneth Nielsen, der står i spidsen for projektafdelingen hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

– Da vi gennemførte åbent hus i Langebohus, blev der forinden oprettet en hjemmeside, hvor interesserede lejere kunne tilmelde sig på forhånd og på den måde få status som VIP-kunder. De kunne komme ind og se lejlighederne før alle andre. På åbent hus-dagen mødte vi op med 8 mæglere fra projektafdelingen, og vi slusede lejerne ind i hold, så der aldrig var mere end 15-20 i hver lejlighed, siger Kenneth Nielsen.

Opdragsgiveren bag udlejningsopgaven, FB Gruppen, er en byggevirksomhed, der udvikler, bygger og sælger boliger. Langebohus blev projekteret i foråret 2011, og allerede i august samme år havde man en aftale på plads med en køber, pensionskassen PKA.

– Fra starten af projektet var det helt bevidst, at vi satsede på boligudlejning frem for ejerboliger. Det var en beslutning, som vi tog ud fra den aktuelle situation på boligmarkedet, hvor det var svært for købere at skaffe finansiering, siger direktør Hans-Bo Hyldig fra FB Gruppen.

Priserne på ejerboliger har stabiliseret sig i løbet af 2012 på landsplan, men der hersker stadig stor usikkerhed omkring, hvilken vej udviklingen vil gå i 2013.

– Netop denne usikkerhed på boligmarkedet betyder, at mange vælger at leje frem for at eje. Hvis man har en ejendom med den rigtige beliggenhed, er der også stor efterspørgsel fra lejernes side, selvom lejlighederne måske er i den dyre ende af markedet. Det kunne vi tydeligt mærke på Islands Brygge, siger Kenneth Nielsen.

Alt tyder på, at efterspørgslen på lejeboliger i Hovedstadsområdet ikke er en enlig svale set i lyset af den økonomiske krise.

En fremskrivning af befolkningsudviklingen i København viser, at byen i 2026 ventes at have 640.704 beboere. Til sammenligning havde byen i januar 2006 lidt over 500.000 indbyggere. Hver måned bliver der cirka 1.000 nye københavnere. Det viser tal fra Københavns Kommunes statistiske kontor, der desuden forudser, at en væsentlig del af beboerne om 15 år vil være i alderen fra 25 til 29 år.

Torsdag den 22. november afholder Estate Media en konference om erhvervs- og boligmarkedet i København. Konferencen samler en lang række nøglepersoner fra både det politiske niveau samt fra bygge- og ejendomsbranchen. De vil give et overblik over, hvor udviklingen kommer til at foregå i de kommende år, samt et indtryk af, hvor det er mest interessant at investere.

Læs mere om Københavner-konferencen her
Billede: Den hurtige udlejning af lejlighederne i Langebohus peger i retning af, at der bliver mangel på lejeboliger de kommende årtier. Foto: FB Gruppen.

Kommentarer

Seneste nyt

Byggefirma skal opføre ungdomsboliger i Valby for 550 millioner kr.

Byggeri, København / tirsdag 20. februar 2018

Institutionelle investorer bygger boliger på stranden i Helsingør efter 10 års venten

Bolig, Byggeri / tirsdag 20. februar 2018

Newsec Datea skal administrere nyt kollegie

Administration / tirsdag 20. februar 2018

Cushman Wakefield RED giver 10 bud på fremtidens kontorarbejdsplads

Analyse / tirsdag 20. februar 2018

Crescendo køber ejendom i København K i private placement

Ejendom, Transaktioner / mandag 19. februar 2018

CapMan køber 1.900 kvm ejendom af Elf Ejendomme

Ejendom, København / mandag 19. februar 2018

Kommende konferencer

Tirsdag den 27. februar kl. 09:00

Due diligence

- ved køb og salg af fast ejendom

Mandag den 12. marts kl. 12:00

Conference in the sky

- Cannes 2018

Jobmarked

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland