Allan Strand Olesen skifter fra Ejendomsinvest til Genesta

Genesta udnævner Allan Strand Olesen som CEO på kontoret i København.

– Det glæder os meget at Allan har valgt at gå ind i Genesta, siger David Neil, CEO for Genesta.

– Hans store erfaring indenfor fund management og asset management er uvurderlig i forbindelse med udvidelse af vores ejendomsinvesteringer i det nordiske marked.

Allan Strand Olesen var tidligere CEO for Proark/Ejendomsinvest, som er et af de største privatejede danske ejendomsinvesteringsselskaber med en kapital under forvaltning på EUR 2,5 milliard.

– Det er interessante tider for ejendomsinvesteringsmarkedet, og det er tydeligt at den kommende periode vil tilvejebringe mange muligheder for ejendomsinvestorer til det danske marked. Jeg ser frem til at være en del af den proces, siger Allan Strand Olesen.

Det danske ejendomsmarked er et vigtigt fokusområde for Genesta, og det primære fokus for det nye kontor i København er indenfor en relativ kort periode at gennemføre investeringer i det danske ejendomsmarked.

Genesta har åbnet kontor på Gammel Torv og teamet udgøres nu af tre ansatte med bred erfaring indenfor ejendomsinvestering- og finansmarkedet. Ledelsen består herefter af Allan Strand Olesen og Preben Linder Thomsen.

Billede: Allan Strand Olesen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder