300.000 kvm. stort erhvervsområde på vej mod udvikling i Helsinge

Frederiksborg Gruppen og Gribskov Kommune har besluttet at opstarte et samarbejde, der skal føre mod udvikling af det næsten 300.000 kvm. store erhvervsområde Tofte i Helsinge til et attraktivt erhvervsområde som kan tiltrække nye virksomheder til Helsinge.

Første skridt er en kortlægning og registrering af området, som selskabet har hyret rådgiverfirmaet Cowi til at hjælpe med.

Udviklingen af området skal understøtte kommunens vision om at gøre Gribskov til en attraktiv kommune i Nordsjælland, hvor vækstvirksomheder af regional betydning vil lokalisere sig. Målet er at skabe de rigtige rammer for, at virksomhederne kan se deres vækstpotentiale komme til udfoldelse. 

– Vi skal rammer, der gør det attraktivt for eksisterende virksomheder at blive i kommunen, også når medarbejderstaben vokser, når kundetilstrømningen stiger og behovet for mere plads melder sig, siger Jesper Lorentzen, der står bag Frederiksborg Gruppen sammen med Carlo Lorentzen, der tidligere har været nordsjællandsk entreprenør i en årrække med firmaet af samme navn.

Læs mere på www.frederiksborggruppen.dk

Billede: Tofte i Helsinge.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder