Foto: Shutterstock

Peter Back fra DTZ Egeskov & Lindquist til Sadolin & Albæk

Peter Back er efter gensidig aftale stoppet hos DTZ Egeskov & Lindquist som følge af uenighed om den fremtidige strategi for virksomheden. Han tiltræder i stedet en stilling som direktør i Sadolin & Albæk med ansvar for udlejningsafdelingen, og han indtræder samtidig i selskabets ledergruppe.

Peter Back er 37 år og kommer fra en stilling som partner hos DTZ. Han er uddannet HD i afsætningsøkonomi og har en Executive MBA. Han er endvidere Chartered Surveyor (MRICS).

– Vi glæder os meget til at byde Peter Back velkommen hos Sadolin & Albæk. Vi har kendt Peter i mange år fra ejendomsbranchen som en særdeles kompetent og forretningsorienteret person. Bistand til professionelle ejendomsinvestorer til udlejning af erhvervslokaler er et centralt forretningsområde for Sadolin & Albæk, og ansættelsen af Peter Back er et udtryk for en markant styrkelse af vore udlejningsaktiviteter, siger adm. direktør Peter Winther, Sadolin & Albæk.

Hos DTZ består partnerkredsen nu af fire partnere, og der er ingen øvrige ændringer i organisationen. Udover fortsat at fokusere på rådgivning, salg, udlejning og vurdering søger DTZ derfor nu en ny finansprofil som seniorrådgiver, som skal indgå i DTZ’ Capital Markets team. Teamet arbejder med store investeringsejendomme og -porteføljer og hertil relateret Corporate Finance og Asset Management. Peter Back udtræder samtidig af DTZ-bestyrelsen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder