Foto: Shutterstock

TG Partners køber Onsgården i Hellerup

Onsgaarden på Strandvejen i Hellerup, der i flere omgange er kommet i klemme, på grund af konkursramte ejere, er nu blevet solgt for 230,5 millioner kr. til TG Partners, skriver Berlingske Business. Blandt ejerne har været Martin Klüts, Kenneth Schwartz Thomsen og Joachim Bruus-Jensen.

BRF Kredit havde senest Onsgården på bøgerne.

Den nye ejer er den danske ejendomsfond TG Partners, der for to år siden blev etableret på initiativ af familien Thylander. Blandt aktionærerne i fonden finder man blandt andet fodboldstjernen Michael Laudrup og de tidligere Ilva-ejere familien Linde.

TG Partners fokuserer primært på køb af københavnske ejendomme.

Da Onsgaarden er omfattet af tilbudspligt, forudsætter handelen, at lejerne afstår retten til at købe ejendommen til prisen. BRFkredit købte 28. april sidste år som primær långiver ejendommen på tvangsauktion for 175 millioner kr. ifølge business.dk.

Ejendommen rummer cirka 70 herskabslejligheder.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder