Estate Media –

Nyheder – Danmark

350 til RD og Byggesocietetets nytårskur

Estate Media

Ikke-kategoriseret

torsdag 7. januar 2010 0:00

– Nogle gange kan man få det indtryk, at der slet ikke bliver lånt penge ud i Danmark. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at punktere den myte.

Sådan indledte adm. direktør Carsten Nøddebo Rasmussen, Realkredit Danmark, årets nytårskur, der traditionen tro blev holdt i samarbejde med Byggesocietetet onsdag.

420 havde tilmeldt sig og 350 dukkede op fra hele landet på trods af massivt snefald.

Nytårskuren havde temaet "Hvad nu – hvor ligger fremtiden?". Den fulgte ovenpå sidste års nytårskur, der var præget af chok og uvished i forhold til markedet. I år er de fleste aktører i bygge- og ejendomsbranchen fortsat præget af den alvorlige krise, men chokket har fortaget sig og nu kigges der også i retning af fremtiden.
– Det har været et mærkværdigt år. Og vi får nok et til omend ikke helt så slemt. Men vi skal ikke gå til, men arbejde os ud af krisen, sagde landsformand i Byggesocietetet Lars Heilesen, inden han gav ordet til den helt nyslåede overborgmester i København Frank Jensen med ordene om, at han altid har været glad for samarbejdet med de skiftende overborgmestre og forvaltningerne i Københavns Kommune, selvom det har været mindre udtalt de sidste 4 år.

Frank Jensen kvitterede på sin 3. arbejdsdag for invitationen til fortsat samarbejde med bygge- og ejendomsbranchens største netværksorganisation:

– I dag er vi bedre rustet end vi var da en af mine forgængere, Jens Kramer Mikkelsen kom til i 1989. Dengang var der ingen kraner i København. Det er der trods alt nu, og hvad der er vigtigere, så har vi i mellemtiden været igennem et paradigmeskift. Dengang var kommunen næsten insolvent. Det er vi ikke i dag, og derfor kan vi sætte byggerier i gang for over 3 milliarder kr., som vil være med til at udligne konjunkturerne, sagde Frank Jensen og fortsatte:

– Jeg har allerede haft en god begyndelse på et spændende samarbejde med Byggesocietetet København, og det glæder jeg mig til at fortsætte.

Frank Jensen understregede også, at det kan betale sig at investere i Københavns vækst, for hver gang der skabes 100 arbejdspladser i hovedstaden, giver det afledt 20 arbejdspladser i resten af landet.

Blandt dagens øvrige talere fra branchen var cheføkonom i Realkredit Danmark, Elisabeth Toftmann Asmussen, Per W. Hallgren, Jeudan og Ingelise Bogason fra Alectia.

Læs mere på www.byggesocietetet.dk

Billede: Netværk er i højsædet til nytårskuren, hvor godt 350 aktører fra bygge- og ejendomsbranchen deltog onsdag i Bella Center. Her Frank Jensens indlæg. Billede 2: Netværk er i højsædet til nytårskuren. Her er det fra venstre adm. direktør i By og Havn, Jens Kramer Mikkelsen, Peter Nielsen, formand for Byggesocietetet København Tony Christrup, markedsdirektør Troels Wenzel, Cowi og arkitekt og medlem af Byggesocietetets forretningsudvalg Charlie Steenberg, Steenberg Architects.

( Besøgt 71 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Trio presser på for at afskaffe mundbind i butikker – kunderne flygter

Retail / torsdag 3. december 2020

Cobblestone lander aftale med pensionsduo efter milliardhandel

Pluss, Administration / torsdag 3. december 2020

Bilfri bypark foran Tivoli tæt på realisering

Byudvikling, København / torsdag 3. december 2020

Familieejet selskab overtager Ankerhus i Skagen i hurtig handel

Bolig, Investering, Transaktioner / torsdag 3. december 2020

Normal vil have huslejen ned i detailbranchen

Retail / torsdag 3. december 2020

Danske Shoppingcentre køber Aalborg Storcenter på 52.000 kvm

Aalborg, Investering, Retail, Transaktioner / onsdag 2. december 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 8. december kl. 09:00

VENTELISTE Udvikling af senior- og plejeboliger

- sundt byggeri og sundhedsbyggeri til fremtidens beboere mod 2030

Torsdag den 10. december kl. 10:00

WEBINAR Udviklingen på kontormarkedet

- stigende tomgang, hjemmearbejdspladser og domicilinvesteringerEstate Podcast

Seneste nyheder