Estate Media –

Nyheder – Danmark

Forretningsudviklingschef Christoph Wiese fylder 50 år

Estate Media

Ikke-kategoriseret

fredag 16. januar 2009 0:00

Forretningsudviklingschef Christoph Wiese, Home Erhverv København, fylder 50 år lørdag den 17. januar.  

Christoph Wiese startede sin karriere i Hempels Marine Paints hvor han bl.a. var udstationeret i Holland, Grækenland og en kort periode i Egypten. Fra Hempel kom han til Udenrigsministeriet og var i mange år udstationeret i Grækenland bl.a. som strukturfondsattache og eksportstipendiat både i Athen og Thesslaoniki. Christoph taler stadig flydende græsk foruden en række andre sprog.  

En skilsmisse bragte Christoph tilbage til Danmark hvor han kom til Copenhagen Capacity som Business Development Manager. Det var også her han første gang kom i berøring med ejendomsbranchen, idet Christoph Wiese var med til at etablere den danske deltagelse på ejendomsmessen MIPIM i Cannes.  

I 1998 kom Christoph til det daværende Ørestadsselskab som markedschef og var i de kommende år en medvirkende årsag til den succes som Ørestad udviklede sig til. Christophs ekstensive netværk i ejendomsbranchen blev grundlagt i de år.  

Siden maj 2007 har Christoph arbejdet hos Home Erhverv København sammen med Michael Lind Olesen og Claus Hald. Her har Christoph bl.a. ansvaret for de internationale aktiviteter samt større danske kunder.  

Christoph er far til 3 børn i alderen 8 til 20 år. Fritiden tilbringes gerne på golfbanen eller i selskab med et godt glas vin og lidt god mad i familie og venners selskab. Fødselsdagen holdes under private former og senere på året står den bl.a. på en rejse tilbage til Grækenland med familien.

Læs mere på www.home-erhverv.dk

Billede: Christoph Wiese.

( Besøgt 249 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Jacob Dalgaard: Min arbejdsplads er toppen i ejendomsbranchen

Ung i Ejendom / tirsdag 27. oktober 2020

Sygehus Nord i Aalborg til salg for minimum 200 millioner kr.

Aalborg, Erhvervsmæglere / tirsdag 27. oktober 2020

Lidl finder entreprenør til nyt hovedkontor til trecifret millionbeløb

Aarhus, Byggeri, Investering, Retail / tirsdag 27. oktober 2020

10 nye partnere i Lundgaard & Tranberg

Arkitektfirmaer, Virksomheder og mennesker / tirsdag 27. oktober 2020

Udenlandske investorer køber ejendom for knap 200 millioner kr.

Pluss, Investering, Transaktioner / mandag 26. oktober 2020

Britiske M7 finder lejer til 14.000 kvm lager ved København

Industri og logistik, Udlejning / mandag 26. oktober 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 27. oktober kl. 09:00

Investering i fremtidens almene boliger

- grønne renoveringer for milliarder i den blandede by

Tirsdag den 3. november kl. 09:00

Boliglejeret

- de væsentlige og grundlæggende principperEstate Podcast

Seneste nyheder