Estate Media –

Nyheder – Danmark

400 til nytårskur i Bella Center

Estate Media

Ikke-kategoriseret

torsdag 8. januar 2009 0:00

400 profiler fra bygge- og ejendomsbranchen over hele landet var onsdag valfartet til Byggesocietetet og Realkredit Danmarks nytårskur i Bella Center, der i år holdt 10 års jubilæum.

– 10 år med så mange deltagere er rigtig flot, og det er dejligt endnu engang at se så mange. Og at så mange kommer, selvom 2008 var et katastrofeår for hele branchen, sagde formand for Byggesocietetet Lars Heilesen om den krise branchen står midt i.

Som symbol på de små synlige konsekvenser, sagde Lars Heilesen:
– Det var året, hvor de typiske vingaver blev til julekort og julekort blev til e-mails.

Nytårskuren bliver holdt hvert år i samarbejde mellem Byggesocietetet og Realkredit Danmark.

– Københavns Brandvæsens Orkester spillede lystigt her til morgen og det er der også brug for. 2009 tegner ikke godt. Det eneste positive er, at dansk økonomi er sund og vi fortsat har høj beskæftigelse og det vil medvirke til, at vi kommer igennem krisen hurtigere end tidligere, sagde adm. direktør Sven Holm, Realkredit Danmark.

Blandt talerne var desuden cheføkonom Steen Bocian, Danske Bank, Adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen, By og Havn og adm. direktør Lars Bernhard Jørgensen, Wonderful Copenhagen.

Et veloplagt causeri over den aktuelle politiske situation og udsigterne for 2009 blev leveret af Mogensen og Kristiansen fra TV2 News, der for alvor fik latteren frem. Kunsteren Bjørn Nørgaard viste med en række skitser, hvad han ville gøre, hvis han var overborgmester i København og endelig fortalte professor Svend Svendsen om de enorme udfordringer med at energisikre bygningsmassen i de kommende år.

Dagen sluttede med uddelingen af Realkredit Danmarks pris Kloge kvm., der i år har fokuseret på bygningsmæssige tiltag med markante klimaforbedringer. Den pris blev overrakt af adm. direktør Nikolaj Hertel, NCC Property Development, der er medlem af vurderingspanelet.

– Stort tillykke og held og lykke med det videre arbejde. Kærlig hilsen fra Moder Jord, sagde Nikolaj Hertel, da han overrakte prisen til vinderen boligselskabet Fruehøjgaard.

Nytårskuren blev afsluttet af direktør Jens-Erik Corvinius, Realkredit Danmark:

– Det har været lidt af en gyser at arrangere dette års nytårskur. I år har vi været bange for om arrangementet ville være blevet helt uaktuelt; var vi mon alle gået konkurs, inden vi nåede til januar? Men jeg er principielt optimist og derfor synes jeg man skal huske på, at som branche overlever vi jo det her. Det bliver ikke det samme, men vi kommer igennem det. Og jeg synes, at det er en stor glæde at se 400 mennesker til nytårskur her i dag. Det viser, at vi forstår at stå sammen i bygge- og ejendomsbranchen uanset om det er gode eller dårlige tider, sagde Jens-Erik Corvinius.

Foto: Niels Riis Ebbesen.

( Besøgt 54 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Trio presser på for at afskaffe mundbind i butikker – kunderne flygter

Retail / torsdag 3. december 2020

Cobblestone lander aftale med pensionsduo efter milliardhandel

Pluss, Administration / torsdag 3. december 2020

Bilfri bypark foran Tivoli tæt på realisering

Byudvikling, København / torsdag 3. december 2020

Familieejet selskab overtager Ankerhus i Skagen i hurtig handel

Bolig, Investering, Transaktioner / torsdag 3. december 2020

Normal vil have huslejen ned i detailbranchen

Retail / torsdag 3. december 2020

Danske Shoppingcentre køber Aalborg Storcenter på 52.000 kvm

Aalborg, Investering, Retail, Transaktioner / onsdag 2. december 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 8. december kl. 09:00

VENTELISTE Udvikling af senior- og plejeboliger

- sundt byggeri og sundhedsbyggeri til fremtidens beboere mod 2030

Torsdag den 10. december kl. 10:00

WEBINAR Udviklingen på kontormarkedet

- stigende tomgang, hjemmearbejdspladser og domicilinvesteringerEstate Podcast

Seneste nyheder