Accura helt til tops på Legal500

 – Ledet af de dygtige all-round eksperter Henrik Groos og Jon Dyhre Hansen styrer Accura fra sejr til sejr. Accura bliver foretrukket af både danske og internationale klienter og repræsenterer såvel investorer som udviklere.

Sådan skriver den internationale advokatguide Legal500 om det unge danske advokatfirma med den massive vækst i guidens afsnit om danske ejendoms- og entrepriseadvokater. Accura har blandt andet repræsenteret Ejendomsselskabet Norden i forbindelse med købet af 224 ejendomme af TDC og GPT Halverton i opsætningen af en række fonde for i alt 7 milliarder kr.

I den absolutte top på Legal 500 finder man desuden Bech-Bruun, Kromann Reumert og Plesner. Hos Bech-Bruun er det partnerne Irene Wittrup og Torben Schøn, der fremhæves sammen med Lars Kjær, mens det hos Kromann Reumert er Niels Balslev og Flemming Horn Andersen i spidsen for teamet med ialt 38 advokater. Hos Plesner er det Leif Djurhuus og Peer Meisner, der bliver fremhævet.
Herefter følger som “most recommended” Viltoft & Høberg-Petersen og Gorissen Federspiel & Kierkegaard, Horten, Jonas Bruun, Advokatkontoret Lett, Lind Cadovius, Lund Elmer Sandager og Rønne & Lundgreen fulgt af Hjejle Gersted Mogensen, Mazanti-Andersen, Korsø & Partnere, Westergaard & Alstrøm, Focus Advokater, MAQS Law Firm, Nielsen Nørager, Philipsen & Partnere samt Stampe, Haume & Hasselriis.

Legal 500 sammensættes hvert år af et team, der interviewer klienter og konkurrenter samt samler information om advokatfirmaernes største sager. Listen har kun lille betydning internt i Danmark, men betyder en del for internationale klienter og deres valg af advokatfirma. Læs hele beskrivelsen på www.legal500.com





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder