Scandic bygger nyt hotel i centrum af Århus

Scandic har indgået aftale om etablering af et nyt hotel i det centrale Århus. Hotellet, som forventes at stå færdigt i juni 2010, får 226 værelser og bliver hotelkædens tredje hotel i byen. Siden oktober sidste år har Scandic offentliggjort åbningen af tre nye hoteller i Danmark.

I begyndelsen af 2009 indledes byggeriet af det nye Scandic Århus City i centrum af Århus. Hotellet, som har 226 værelser, konferencefaciliteter, bar/restaurant, fitnessafdeling og parkeringskælder, bliver en vigtig udvidelse af hotelkæden, som har et mål om at gå fra de nuværende 144 hoteller til 200 i løbet af nogle få år.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne vil styrke vores position i Danmark yderligere. Århus er med alle sine studerende, kulturliv, de mange erhvervsvirksomheder og sit indbyggertal en af de absolut vigtigste byer i Danmark, siger danske Frank Fiskers, koncernchef Scandic.

Det nye Scandic Århus City forventes at stå færdigt i juni 2010 og kommer til at ligge på Østergade, midt i Århus. Projektet er udviklet i et samarbejde mellem NorCap A/S og Essex A/S. Et af NorCap A/S og Essex A/S ejet selskab ejer grunden og forestår opførelsen af projektet. Udover hotellet omfatter det samlede projekt opførelsen af en parkeringskælder samt ca. 1.200 m2 butiksareal.

NorCap A/S og Essex A/S har påbegyndt arbejdet med udformning af en ny lokalplan for projektet.

Scandic har allerede to hoteller i byen, nemlig Scandic Plaza Århus og Scandic Århus – med til sammen 312 værelser.

Scandic har i alt 22 hoteller i Danmark. De to seneste skud på stammen er Scandic Sønderborg og Scandic Jacob Gade i Vejle.

Yderligere oplysninger: Frank Fiskers, President & CEO, Scandic, tlf. +46 8 517 352 03 eller Jens Winther, Adm. Direktør, NorCap A/S, tlf. 40 45 07 53 eller Poul Steffensen, Adm. direktør, Essex A/S, tlf. 21 21 46 67.

Billede: – Vi har nu mulighed for virkelig at udvide vores værelseskapacitet i Århus takket være et helt nyt hotel med den i særklasse bedste beliggenhed. Et hotel, som har alle muligheder for at blive byens absolut førende, siger koncernchef Frank Fisker, Scandic.  





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder