Få seneste nyheder på mail - tilmeld nyhedsbrev

Videns- og mediehus for ejendomsbranchen - Danmarks vigtigste magasin for bygge- og ejendomsbranchen. Månedligt magasin - Daglige nyheder - Spændende konferencer


 

   

 Opret dit IVS på blot 2 timer
På IVSstiftelse.dk gør vi det nemt at oprette dit iværksætterselskab. CVR og IVS modtages inden 2 timer!
www.ivsstiftelse.dk

Ledige erhvervslejemål
Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål.
Flere end 4000 ledige erhvervslokaler over hele landet.
www.lokalebasen.dk

Kontorfællesskaber
Find kontorfælleskaber i Danmark og resten af verden på:
www.kontorfaellesskaber.dk og
www.matchoffice.com

Lediga lokaler i Sverige
Lokalbasen.se är en
ny innovativ portal
för kommersiella lokaler.
Här kan du kostnadsfritt,
snabbt och enkelt
hitta din nya kontorslokal,
lagerlokal eller butikslokal.
www.lokalbasen.se 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nordicom får overskud på 6,4 millioner kr. i 1. kvartal

Lagt online 25.05.12

Nordicom kunne præsentere et positivt resultat på 6,4 millioner kr. for 1. kvartal af 2012.

I samme periode sidste år havde selskabet et underskud på -4,9 millioner kr.

- Nordicom har i 1. kvartal 2012 arbejdet med omstillingen af koncernen i overensstemmelse med koncernens strategi, hvor blandt andet lokalplanarbejde på koncernens større udviklingsejendomme forløber tilfredsstillende.

Efter balancedagen har Nordicom indgået aftale om salg af Hotel Vinhuset i Næstved, skriver selskabet i sit kvartalsregnskab.

Driften af koncernens ejendomsportefølje i 1. kvartal 2012 er forløbet som forventet. Trods et fortsat udfordrende ejendomsmarked har Nordicom indgået en række nye lejeaftaler og har fremskredne og positive kontraktforhandlinger med potentielle nye lejere.

Investeringer i koncernens strategiske investeringsejendomme forløber planmæssigt. I 1. kvartal 2012 har Nordicom afsluttet indretningen af den sidste af i alt tre nye store butikker (LIDL, JYSK og Netto), samt den generelle istandsættelse af Høje Gladsaxe Centret. Der er endvidere gennemført de forventede investeringer i Tåstrup Stationscenter.

Pengestrømme fra driftsaktivitet for 1. kvartal 2012 udgør 1,1 millioner kr. mod et underskud på 17,7 millioner kr. i samme periode sidste år. Pengestrømme fra investeringsaktivitet udgør 172,7 millioner kr. mod 13, 7 millioner kr. i samme periode sidste år. Endelig er pengestrømmen fra finansieringsaktivitet negativ med et underskud på 180,5 millioner kr.  mod et under på 25,5 millioner kr. i første kvartal sidste år.

Pengestrømmene fra investerings- og finansieringsaktivitet er i 1. kvartal 2012 påvirket af berigtigelsen af salget af grundstykket Amager Strandvej.

- Efter en samlet gennemgang af koncernens ejendomsportefølje har ledelsen fundet grundlag for at foretage mindre værdireguleringer på investeringsejendomme med 0,6 millioner kr. i 1. kvartal 2012. Reguleringen  til dagsværdi er endvidere påvirket af forventede negative dagsværdireguleringer på gæld til kreditinstitutter med -9,6 millioner kr. (1. kvartal 2011: 1,0 millioner kr.).

Nordicom forventer fortsat et resultat eksklusive værdireguleringer og skat for 2012 i niveau 5 til 20 millioner kr.

- Nordicom er fortsat i en konstruktiv dialog med koncernens væsentligste bankkreditorer og realkreditinstitutter om indgåelse af en ny bankaftale, når den eksisterende bankaftale udløber ved udgangen af 2012.

Det er derfor fortsat ledelsens forventning, at Nordicom ved udgangen af 2012 vil have indgået en ny aftale på vilkår, der medfører, at Nordicom har et tilstrækkeligt kapitalgrundlag til at fortsætte koncernens drift efter udløbet af 2012, skriver selskabet i kvartalsregnskabet.

Billede: Nordicom er et ejendomsselskab med en større ejendomsportefølje i Storkøbenhavn, udvalgte danske provinsbyer samt Tyskland og Sverige. Koncernens strategi fokuserer på investeringer i ejendomme med positivt likviditetsbidrag. Selskabet er stiftet i 1989, og har været noteret på Københavns Fondsbørs siden 1990.


Til nyhedsoversigt
Udlejning af erhvervslokaler og salg af ejendomme
Annoncér dine ledige erhvervslokaler på Danmarks største uafhængige erhvervsudlejnings-portal

Find lejere til dine erhvervslokaler
1.000 nye virksomheder søger hver måned kontor, butik, klinik, lager osv. Kontakt dem direkte!

Kontorfællesskaber og kontorhoteller
Oversigt over kontorhoteller og kontorfællesskaber i hele Danmark – er du med på listen?

Udlejning og salg af bolig
Danmarks største åbne kartotek over personer der ønsker at leje eller købe bolig. 100% gratis udlejning!