Få seneste nyheder på mail - tilmeld nyhedsbrev

Videns- og mediehus for ejendomsbranchen - Danmarks vigtigste magasin for bygge- og ejendomsbranchen. Månedligt magasin - Daglige nyheder - Spændende konferencer

 

   

 Køb og salg af investeringsejendomme.
DN Erhverv A/S formidler investeringsejendomme i hele Danmark.
Se investerings- ejendomme til salg på:
www.dn-erhverv.dk

Ledige erhvervslejemål
Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål.
Flere end 4000 ledige erhvervslokaler over hele landet.
www.lokalebasen.dk

Kontorfællesskaber
Find kontorfælleskaber i Danmark og resten af verden på:
www.kontorfaellesskaber.dk og
www.matchoffice.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arkitema køber svenske DOT Arkitekter

Lagt online 16.05.11

Arkitema har erhvervet aktiemajoriteten i det svenske arkitektfirma Dot Arkitekter. Baggrunden er et ønske om at fusionere aktiviteterne og dermed styrke Arkitemas fremtidige ekspansionsambitioner i hele Skandinavien.

Målet er at blive en af Skandinaviens tre største arkitektfirmaer og opkøbet er en del af den strategiske satsning. Adm. direktør i Arkitema Peter Hartmann Berg ser frem til et nyt og endnu mere skandinavisk styrket Arkitema:

- Med opkøbet sender vi et tydeligt signal om, at vi har store ambitioner om indenfor få år at være i top tre blandt de skandinaviske tegnestuer. Vi opfatter opkøbet som en udpræget win-win situation, hvor en dansk og en svensk tegnestue tilsammen står endnu stærkere på henholdsvis det danske og svenske marked, siger Peter Hartmann Berg.

Efter opkøbet skifter Dot Arkitekter navn til Arkitema DOT.

Opkøbet betyder samtidig, at Arkitemas Stockholmkontor holder flyttedag og fra midt i maj sidder samlet i Dot Arkitekters lokaler på Södermalm i Stockholm.

Partner og arkitekt i Arkitema, Jørgen Bach, der siden 2007 har været ansvarlig indehaver for Arkitemas tegnestue i Stockholm ser frem til et styrket Arkitema i Sverige:

-  Vi skærper Dots arkitektoniske profil og tilbyder dem en bred palet af arkitektfaglige kompetencer. Modsat giver de os en rigtig god platform for ekspansion på det svenske marked - både indenfor sygehusbyggeri, boligbyggeri samt byplanmæssige opgaver.

- Med fusionen af vores aktiviteter i Sverige får Arkitema adgang til et mangeårigt og stort netværk indenfor offentlige bygherrer, gode referencer samt stærke kompetencer indenfor især sygehusbyggeri og infrastrukturelt byggeri.

Dot Arkitekter blev etableret i 1942 af den svenske arkitekt Folke Löfström med primært sygehuse og skoler som specialer. Dot, som tegnestuen i dag hedder, betyder Design, Organisation og Teknik og det er stadig primært indefor svensk sygehusbyggeri, at firmaet har sit speciale. 

Med fusionen af de to virksomheders aktiviteter er Dot Arkitekters 24 medarbejdere og fem indehavere med til at forstærke Arkitemas i forvejen stærke sygehusprofil.

Ledelsen i Arkitema DOT er fremover forretningsområdechef Jørgen Bach, der udelukkende vil arbejde med det svenske og russiske marked. Dot Arkitekters nuværende adm. direktør Urban Blomberg fortsætter som adm. direktør for Arkitema DOT.

Læs mere på www.arkitema.dk

Billede: Arkitema Dot.


Til nyhedsoversigt
Udlejning af erhvervslokaler og salg af ejendomme
Annoncér dine ledige erhvervslokaler på Danmarks største uafhængige erhvervsudlejnings-portal

Find lejere til dine erhvervslokaler
1.000 nye virksomheder søger hver måned kontor, butik, klinik, lager osv. Kontakt dem direkte!

Kontorfællesskaber og kontorhoteller
Oversigt over kontorhoteller og kontorfællesskaber i hele Danmark – er du med på listen?

Udlejning og salg af bolig
Danmarks største åbne kartotek over personer der ønsker at leje eller købe bolig. 100% gratis udlejning!