Få seneste nyheder på mail - tilmeld nyhedsbrev

Videns- og mediehus for ejendomsbranchen - Danmarks vigtigste magasin for bygge- og ejendomsbranchen. Månedligt magasin - Daglige nyheder - Spændende konferencer


 

   

 Opret dit IVS på blot 2 timer
På IVSstiftelse.dk gør vi det nemt at oprette dit iværksætterselskab. CVR og IVS modtages inden 2 timer!
www.ivsstiftelse.dk

Ledige erhvervslejemål
Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål.
Flere end 4000 ledige erhvervslokaler over hele landet.
www.lokalebasen.dk

Kontorfællesskaber
Find kontorfælleskaber i Danmark og resten af verden på:
www.kontorfaellesskaber.dk og
www.matchoffice.com

Lediga lokaler i Sverige
Lokalbasen.se är en
ny innovativ portal
för kommersiella lokaler.
Här kan du kostnadsfritt,
snabbt och enkelt
hitta din nya kontorslokal,
lagerlokal eller butikslokal.
www.lokalbasen.se 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TK Development vil bygge 26.000 kvm. center i Esbjerg

Lagt online 29.12.09

TK Development og DSB Ejendomsudvikling er langt med udviklingen af et nyt centerbyggeri på banearealerne ved Esbjerg station. TK Development planlægger at opføre et shoppingcenter på ca. 26.000 kvm. og lokalplansarbejdet er igangsat. Den endelige lokalplan forventes at foreligge medio 2010.

Det er et af de nye projekter, som koncernen arbejder på ud af en række projekter, der skal sikre koncernen indtjening i de kommende år. Et andet område er fortsat fokus på at videreudvikle allerede igangsatte, men nødstedte projekter.

- Udover fokus på konsolidering og gennemførelse af de eksisterende projekter i porteføljen arbejder koncernen med alternative indtjeningsmuligheder og sikring af fremtidige projektmuligheder, bl.a. via langsigtede optionsaftaler. Som et led i arbejdet med at opnå alternative indtjeningsmuligheder og udnytte TK Developments kernekompetencer er koncernen i dialog med bl.a. kreditinstitutter som i kraft af markedsforholdene ligger inde med projekter der endnu ikke er færdiggjorte. Dialogen vedrører særligt projekter, der i udviklingsfasen er så fremskredne, at de kan gennemføres inden for en relativt kort tidshorisont, påpeger TK Development.

For at sikre det langsigtede indtjeningspotentiale i koncernen arbejder TK Development desuden med fremtidige projektmuligheder, bl.a. via indgåelse af langsigtede optionsaftaler på jord, der kan igangsættes om 1-3 år og giver mulighed for at arbejde i god tid med myndighedsforhold, udlejning og investorer.

- TK Development har for eksempel indgået en langvarig optionsaftale på et areal i den tjekkiske by Frýdek Místek, hvor vi påtænker at opføre et shoppingcenter på ca. 19.000 kvm., oplyser TK Development.

TK Development har stadig flere store danske ejendomsbesiddere i ejerkredsen, der inkluderer Flemming Holberg Fenger og Kurt Daell med aktieposter på over 5 procent. Nu har også den aalborgensiske storinvestor Carl Ejler Rasmussen over julen meddelt, at han er blevet storaktionær via et af sine svenske selskaber.

TK Development realiserede i årets første ni måneder 2009/10 et resultat efter skat på DKK 49,4 mio. mod DKK 41,7 mio. for samme periode 2008/09. Koncernen forventer for 2009/10 et resultat efter skat i niveauet DKK 50 mio.

Læs mere på www.tk-development.dk

Billede: TK planlægger et center i centrum af Esbjerg som et af de projekter, der skal trække udviklingen i de kommende år.


Til nyhedsoversigt
Udlejning af erhvervslokaler og salg af ejendomme
Annoncér dine ledige erhvervslokaler på Danmarks største uafhængige erhvervsudlejnings-portal

Find lejere til dine erhvervslokaler
1.000 nye virksomheder søger hver måned kontor, butik, klinik, lager osv. Kontakt dem direkte!

Kontorfællesskaber og kontorhoteller
Oversigt over kontorhoteller og kontorfællesskaber i hele Danmark – er du med på listen?

Udlejning og salg af bolig
Danmarks største åbne kartotek over personer der ønsker at leje eller købe bolig. 100% gratis udlejning!