Få seneste nyheder på mail - tilmeld nyhedsbrev

Videns- og mediehus for ejendomsbranchen - Danmarks vigtigste magasin for bygge- og ejendomsbranchen. Månedligt magasin - Daglige nyheder - Spændende konferencer


 

   

 Opret dit IVS på blot 2 timer
På IVSstiftelse.dk gør vi det nemt at oprette dit iværksætterselskab. CVR og IVS modtages inden 2 timer!
www.ivsstiftelse.dk

Ledige erhvervslejemål
Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål.
Flere end 4000 ledige erhvervslokaler over hele landet.
www.lokalebasen.dk

Kontorfællesskaber
Find kontorfælleskaber i Danmark og resten af verden på:
www.kontorfaellesskaber.dk og
www.matchoffice.com

Lediga lokaler i Sverige
Lokalbasen.se är en
ny innovativ portal
för kommersiella lokaler.
Här kan du kostnadsfritt,
snabbt och enkelt
hitta din nya kontorslokal,
lagerlokal eller butikslokal.
www.lokalbasen.se 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nordjysk arkitektfirma vil have del i Aarhusbyggeboom

Lagt online 01.05.12

Det nordjyske arkitekt- og ingeniørfirma Kærsgaard & Andersen har valgt at gå efter det aarhusianske byggeboom. Derfor åbner selskabet en lokalafdeling i Aarhus og har samtidig hentet en kendt Aarhus-arkitekt til at stå i spidsen – firmaet styrer for tiden byggeopgaver i.f.m. 1.300 almennyttige boliger fem steder i Aalborg og vil gerne løse tilsvarende opgaver i Aarhus. Målet er blandt andet at komme i betragtning til renoveringen af Gellerupparken.

Kærsgaard & Andersen er vokset de seneste år med udgangspunkt i spidskompetencerne nybygninger, ombygninger og renovering af de almennyttige boligforeningers utidsvarende boligmasse. Nu åbner virksomheden så en aarhusiansk filial med den mangeårige tegnestuechef hos Kjaer & Richter i netop Aarhus, John Mortensen, som leder.

John Mortensen har blandt andet været beskæftiget med Gjellerup-helhedsplanen med bygge- og renoveringsopgaver til et samlet budget på 1,4 milliard kroner, som han i 2009 var med til at vinde med Kjaer & Richter.

- Det er selvfølgelig lidt ærgerligt at sige farvel til. På den anden side synes jeg, at perspektiverne i det tværfaglige rådgivningskoncept, som mine nye partnere /arbejdsgiver har udviklet, er for spændende til, at jeg kunne sige nej, siger John Mortensen.

Han peger på, at der i Aarhus-området er en række interessante og visionære boligforeninger, som står foran at skulle udarbejde og realisere helhedsplaner, der skal bringe deres ofte ældre og utidssvarende boligmasse up to date efter nutidens standard. Med eksempelvis energirenovering af bygninger og installationer bedre indeklima, tidsvarende boligindretninger, gode friarealer, lysindfald, større og bedre indrettede køkkener og badeværelser.  

Kærsgaard & Andersens nye Aarhus-filial, der også bemandes af Aarhus-arkitekt Hans Lassen satser blandt andet på opgaver med udarbejdelse af helhedsplaner for Fjældevænget, for AAB, og Ryhaven, for Østjysk Boligadministration, det tidligere Præstehaven og det kommende AAB-nybyggeri i Hjortshøj.

- Og så er vi selvfølgelig helt naturligt stærkt interesserede i at komme i betragtning ved realiseringen af de kommende delprojekter i helhedsplanen for Gellerupparken/Toveshøj for Brabrand Boligforening, som jeg jo også i forvejen er godt bekendt med, siger John Mortensen.

Kærsgaard & Andersen har også en filial i København og råder over ca. 30 ansatte, primært arkitekter, bygningskonstruktører og ingeniører.

Aarhus-arkitekten John Mortensen i midten med sin nye direktør og samarbejdspartner Jens Kærsgaard, (t.h.) og designansvarlig partner Nils Pagh Andreasen (t.v.) over Aarhus kommunes planer for den fysiske udvikling i byen. Arkitekt og ingeniørfirmaet  Kærsgaard & Andersen åbner nu ny filial i Aarhus for at kunne give kvalificeret tilbud på at deltage i byens udvikling fremover.


Til nyhedsoversigt
Udlejning af erhvervslokaler og salg af ejendomme
Annoncér dine ledige erhvervslokaler på Danmarks største uafhængige erhvervsudlejnings-portal

Find lejere til dine erhvervslokaler
1.000 nye virksomheder søger hver måned kontor, butik, klinik, lager osv. Kontakt dem direkte!

Kontorfællesskaber og kontorhoteller
Oversigt over kontorhoteller og kontorfællesskaber i hele Danmark – er du med på listen?

Udlejning og salg af bolig
Danmarks største åbne kartotek over personer der ønsker at leje eller købe bolig. 100% gratis udlejning!