Få seneste nyheder på mail - tilmeld nyhedsbrev

Videns- og mediehus for ejendomsbranchen - Danmarks vigtigste magasin for bygge- og ejendomsbranchen. Månedligt magasin - Daglige nyheder - Spændende konferencer


 

   

 Opret dit IVS på blot 2 timer
På IVSstiftelse.dk gør vi det nemt at oprette dit iværksætterselskab. CVR og IVS modtages inden 2 timer!
www.ivsstiftelse.dk

Ledige erhvervslejemål
Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål.
Flere end 4000 ledige erhvervslokaler over hele landet.
www.lokalebasen.dk

Kontorfællesskaber
Find kontorfælleskaber i Danmark og resten af verden på:
www.kontorfaellesskaber.dk og
www.matchoffice.com

Lediga lokaler i Sverige
Lokalbasen.se är en
ny innovativ portal
för kommersiella lokaler.
Här kan du kostnadsfritt,
snabbt och enkelt
hitta din nya kontorslokal,
lagerlokal eller butikslokal.
www.lokalbasen.se 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertising

 

Estate Magasin giver dig den direkte adgang til beslutningstagere i bygge- og ejendomsbranchen og den offentlige sektor i hele Danmark.12.500 læsere i bygge- og ejendomsbranchen og offentlige organisationer.

Estate Magasin udkommer 6 gange om året i 4.300 eksemplarer og har ifølge vores seneste undersøgelse cirka 12.500 læsere.

Læserne findes blandt beslutningstagere i de danske bygge- og ejendomsvirksomheder, investerings- og finansieringsselskaber samt i kommuner og regioner. Oplaget kontrolleres af Danske Specialmediers oplagskontrol.

30.000 besøgende om måneden på www.estatemedia.dk
På www.estatemedia.dk leveres dagligt nyheder fra branchen, og nyt om virksomheder og mennesker. Vores hjemmeside har nu over 45.000 visninger om måneden og 30.000 besøgende om måneden.

3100 modtagere af nyhedsbrevet og læsningsgrad på over 60 procent Estate Media udsender nyhedsmails 5 gange om ugen med overblik over de vigtigste nyheder fra branchen. Mailen sendes til til ca. 3100 modtagere og har en læsningsgrad på cirka 60 procent.

Målgruppe:
Estate Magasins målgruppe er alle, der arbejder med eller interesserer sig for investering, byggeri, ejendomsdrift, udvikling af ejendomme og arkitektur. Estate Magasin henvender sig primært til personer på ledelsesniveau og distribueres til følgende grupper:


Derudover distribueres magasinet til virksomheder i alle brancher med ejendomsbesiddelser for min. 50 mio. kr.Indhold og distribution:

Bygge- og ejendomsbranchens magasin
Estate Magasin er bygge- og ejendomsbranchens samlende magasin. Målet er at give troværdig, uafhængig og spændende indsigt i bygge- og ejendomsbranchen, så læserne bliver bredt opdateret og får nyheder og overblik på tværs af de traditionelle brancheskel.

Magasinet blev første gang udgivet i maj 2008 af SP Business Media under navnet Magasinet Ejendom. I 2012 blev SP Business Media en del af det Nordens største mediehus Estate Media Nordic.

Magasinet udgives nu af den danske gren af Estate Media Nordic i samarbejde med Byggesocietetet, netværksorganisationen for byggeri og ejendom i Danmark.

Magasinets chefredaktør er Kamilla Sevel, har gennem hele sin karriere specialiseret sig i forholdene i bygge- og ejendomsbranchen og er i dag en af Danmarks mest erfarne og vidende journalister på dette stofområde.

Magasinet finansieres gennem salg og annonceindtægter.

Eksklusiv distributionsliste
Estate Magasin distribueres til direktion og ledelsesniveau i førende virksomheder i bygge- og ejendomsbranchen.

Estate Magasin distribueres desuden til alle kommuner og til alle medlemmer af Byggesocietetet, samt sælges i abonnement og løssalg fra forlaget.

Dækker hele Danmark

I hvert nummer sætter vi fokus på en af regionerne og skriver om en by i regionen og om udvikling og projekter i området. Se hvilke regioner, vi sætter fokus på i temaplanen nederst på siden.

Find mere information om Estate Magasin og læs tidligere numre online her.


 


Ordet er Dit - indlæg fra læserne

I hvert nummer giver vi ordet til magasinets læsere. I Ordet er Dit skriver nøglepersoner om jura, miljø, revision og meget mere. Blandt skribenterne har været Ritt Bjerregård, Skatteminister Troels Lund Poulsen, Overborgmester Frank Jensen og specialister fra KPMG, Kromann Reumert, Nybolig, BechBruun med flere.
Er du intereseret i at bidrage med et indlæg til Ordet er Dit, kan du sende en mail til Kamilla Sevel på sevel(at)estatemedia.dk


Brancheguide i Estate Magasin og på www.estatemedia.dk

I Estate Magasin og på www.estatemedia.dk finder læserne en brancheguide med oversigt over branchens vigtigste aktører. Guiden hjælper læserne til at finde den rigtige samarbejdspartner og giver direkte kontaktoplysninger på ledende medarbejdere samt information om virksomhedens kerneydelser.
Læs mere om tilmelding til brancheguiden og optagelse i den trykte guide her
Udlejning af erhvervslokaler og salg af ejendomme
Annoncér dine ledige erhvervslokaler på Danmarks største uafhængige erhvervsudlejnings-portal

Find lejere til dine erhvervslokaler
1.000 nye virksomheder søger hver måned kontor, butik, klinik, lager osv. Kontakt dem direkte!

Kontorfællesskaber og kontorhoteller
Oversigt over kontorhoteller og kontorfællesskaber i hele Danmark – er du med på listen?

Udlejning og salg af bolig
Danmarks største åbne kartotek over personer der ønsker at leje eller købe bolig. 100% gratis udlejning!