Konferencer

!Ejendomsdagene 2024


IndlægsholdereMikael Bertelsen

Konferencier,

Mikael Bertelsen er tidligere kanalchef på Radio24syv samt tidligere kultur- og ungdomsredaktør på DR2, hvor han blandt andet stod bag programmer som De uaktuelle nyheder, Drengene fra Angora, Tal med Gud, Normalerweize, Wulffmorgenthaler, Jersild og Spin, den 11. time samt Det Røde Kapel. Mikael Bertelsen er sammen med Casper Christensen aktuel med All Exclusive-serien på Viaplay og han har indledt en udsendelsesrække med titlen "Det sidste ord" på TV 2, hvor han interviewer kendte danskere. Videomaterialet bliver arkiveret på Det Kgl. Bibliotek og bliver kort efter den portrætteredes død redigeret og offentliggjort.

Peter Winther

Executive Director, Partner, MRICS, Colliers

Peter Winther er Executive Director og har ansvaret for Colliers’ danske Investment & Capital Markets-teams. Han bistår med strategisk ejendomsrådgivning samt formidler salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, herunder hoteller og butikscentre samt ejendomsporteføljer og -selskaber. Peter Winther har i sine godt 30 år i branchen formidlet transaktioner for mere end 100 milliarder kroner. Han er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og ejendomsmægler og valuar fra Niels Brock. Peter Winther er desuden bestyrelsesmedlem i en lang række større virksomheder inden for ejendomsbranchen.

Bjarne Jørgensen

Direktør, ansvarlig for Storkunder Ejendomme, Realkredit Danmark/Danske Bank

Bjarne Jørgensen er medlem af direktionen i Realkredit Danmark og chef for Storkunder Ejendomme, som er Danske Bank/Realkredit Danmarks fælles afdeling for store ejendomskunder. Storkunder Ejendomme servicerer Danske Bank/Realkredit Danmarks største danske og internationale ejendomsselskaber og ejendomsfonde, almene boligselskaber og administratorer for foreninger.

Rasmus Juul-Nyholm

Co-Founder, Home.Earth

Rasmus Juul Nyholm er stifter af forvaltningsselskabet Cobblestone, der er en af Danmarks største administratorer og administrerer andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme. I juni 2021 offentliggjorde han, at han trådte tilbage som adm. direktør for at hellige sig nye opgaver i blandt andet det nyskabende boligudviklingsselskab home.earth. Rasmus Juul-Nyholm er desuden formand for PropTech Denmark.

Gunhild Askehave

ErhvervsPhD-stud., Inst. for Bygningskunst, By og Landskab, Det Kongelige Akademi

Gunhild Askehave er arkitekt og ErhvervsPhD på Det Kongelige Akademi med særlig interesse for praksis inden for byudvikling, arkitektoniske billeder og historiefortælling. Gennem et etnografisk casestudie undersøger hun, hvordan bæredygtighedsdiskurser og -praksis bliver anvendt i udviklingen af 'Københavns nye bæredygtige bydel' kaldet Jernbanebyen. Hendes mål er bedre at forstå, hvordan særlige interesser inden for byudvikling former historier om bæredygtighed, og hvordan disse historier påvirker nye byområder. Gunhild Askehave har en baggrund som praktiserende arkitekt og som underviser på Akademiet.

Kamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Peter Morgan

Head of Real Estate, PFA

Efter fire år i PFA-koncernen blev Peter Morgan den 1. januar 2024 udnævnt til Head of Real Estate. Inden han kom til PFA var han gennem seks år Director i Nordanö. Peter Morgan har en Bachelor i økonomi fra CBS.

Kasper Bygholm

Country Director, Denmark, PHM Group

Ane Cortzen

TV-vært, foredragsholder, anecortzen.dk

Ane Cortzen er TV-vært, foredragsholder og moderator. Hun er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole, institut for design. Ane Cortzen startede sin karriere som Art Director hos Bodum i Schweiz og blev efter hjemkomsten til Danmark ansat hos DR, hvor hun redesignede DR1 og DR2 sammen med Eng Agger og Morten Kvist. i 2003 var hun medstifter af virksomheden Timeline og blev derefter ansat som chef for DR Designs Motion Graphics afdeling og siden Designredaktør på tværs af hele DR. I perioden 2010 til 2016 var Ane Cortzen vært og programudvikler i DR Kultur, hvorefter hun blev ansat som kulturchef i virksomheden Kähler. Siden 2019 har hun haft egen virksomhed og blandt andet været vært for TV-programmerne Fantastiske Forvandlinger og Er der en arkitekt til stede?

Sheela Maini Søgaard

CEO, partner, Bjarke Ingels Group

Sheela Maini Søgaard er CEO og partner i Bjarke Ingels Group (BIG), hvor hun startede som CFO i 2008. Hun har siden transformeret BIG fra Bjarke Ingels' danske arkitektvirksomhed til en international anerkendt virksomhed med over 700 medarbejdere i København, New York City, London, Barcelona, Shenzhen og Los Angeles. Sheela Maini Søgaard har en fortid hos Meyers, GN Resound og McKinsey & Co. Hun er desuden bestyrelsesmedlem i Bikubenfonden, formand for bestyrelsen i Dinesen og professor på CBS og blev i 2022 kåret til Årets Leder i Danmark af den faglige organisation, Lederne.

Peter Viggo Jakobsen

Lektor, Institut for Strategi og Krigsstudier, Forsvarsakademiet

Peter Viggo Jakobsen er cand.scient.pol., ph.d. i international politik og lektor ved Institut for Strategi og Krigsstudier i Forsvarsakademiet. Han beskæftiger sig blandt andet med dansk og nordisk forsvars- og sikkerhedspolitik, FN og international fred og sikkerhed, fredsoperationer, civil-militært samarbejde, konflikthåndtering, militær magtanvendelse, tvangsdiplomati og strategi. Peter Viggo Jakobsen udtaler sig ofte i danske og internationale medier om forsvars- og sikkerhedspolitiske emner. Han holder løbende foredrag, har vundet flere formidlingspriser og var årets underviser ved Institut for Statskundskab i 1999. Peter Viggo Jakobsen er desuden medlem af redaktionskomiteerne for tidsskrifterne European Security, International Peacekeeping, Politica, samt Military and Strategic Affairs og fungerer som reviewer for adskillige danske og internationale tidsskrifter og bogforlag.

Anne Skovbro

Adm. direktør, By & Havn

Anne Skovbro har været adm. direktør i By & Havn siden august 2018. By & Havn udvikler by i Nordhavn, Ørestad og Sydhavnen. Anne Skovbro har gedigen planlægningserfaring fra blandt andet en position som direktør i økonomiforvaltningen i Københavns kommune og har dyb indsigt i byudviklingsprojekter. Hun er uddannet civilingeniør i planlægning og har en ph.d. fra Institut for Arkitektur og Design på Aalborg Universitet.

Per W. Hallgren

Adm. direktør, Jeudan

Per W. Hallgren er adm. direktør i Jeudan, hvor han siden 1993 har været med til at bygge virksomheden op til Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Jeudan beskæftiger sig med investering og drift af kontor- bolig- og detailejendomme i det centrale København. Jeudan har i dag ca. 600 medarbejdere, mere end 1 mio. kvm. fordelt på 207 ejendomme med en værdi på knap DKK 30 mia. og en egenkapital på ca. DKK 8,5 mia.

Hans-Bo Hyldig

Adm. direktør, FB Gruppen A/S

Hans-Bo Hyldig er adm. direktør og medejer af FB Gruppen, der siden grundlæggelsen i 2003 har haft fokus på at udvikle, bygge og sælge boliger. FB Gruppen har blandt andet udviklet Grønttorvet og bydelen Ny Valby med omkring 2.000 lejligheder og byhuse. Bag projektet til mindst fem milliarder kroner står også pensionsselskabet PKA. Hans-Bo Hyldig er desuden næstformand i Byggesocietetet og uddannet cand.merc.aud. fra CBS.

Lars Thylander

Adm. direktør, Thylander Gruppen

I 1986 stiftede Lars Thylander virksomheden Thylander, som i øjeblikket forvalter 11 ejendomsfonde og ejendomskonsortier med en portefølje på cirka 12 milliarder kroner og 150 ejendomme. Thylander står blandt andet bag udviklingsprojektet Kongens Kvarter, hvor Danske Banks tidligere hovedsæde nær Kongens Nytorv skal transformeres til et helt nyt og eksklusivt kvarter i hjertet af København med hoteller, restauranter, butikker og kontorer.

Peter Olsson

Adm. direktør, AP Pension Ejendomme

Peter Olsson er adm. direktør for AP Ejendomme og dermed chef for AP Pensions ejendomsportefølje, der udgør små 10% af selskabets samlede investeringer. AP Ejendomme med tilhørende datterselskaber ejer ved udgangen af 2021 i alt 58 ejendomme og grunde til en samlet værdi på lidt over 5 mia kroner. Derudover købte AP Pension i slutningen af 2021 det danske ejendomsselskab Bostad med 70 ejendomme i porteføljen, som er overtaget i 2022.
Download/Print Program TilmeldingPartnere
Deltagende virksomhederDanica Ejendomme
Micasa AS
Landinspektørkontoret af 1884 A/S
Niam
PensionDanmark
AXM Bygherrerådgivning
PensionDanmark Ejendomme K/S
Løvbjerg Ejendomme
Weboost
Niam Denmark
Willis Towers Watson
EWII
NPV
Züblin
Avantpark
Bech-Bruun Advokatfirma
DSB Ejendomsudvikling
Skau Reipurth
Swiss Life Asset Managers Denmark
Acres Asset Management
Norvik
Estate Media
Velkomn
Donatzky & Partnere
Nybolig Odense Development
ParkZone A/S
OK a.m.b.a.
Hjarsø invest
Viamap
Avantpark Danmark
Waitly
Raundahl & Moesby
WTW
Upsite
C.W. Obel Ejendomme A/S
RUM
Copenhagen Retail
Nordstern
APCOA Danmark
DEAS
Norconsult A/S
Newsec Advisory
Norconsult Danmark A/S
CK&CO
IWG-PlC, Regus og Spaces Works
Kuben Management
Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C
C.W. Obel Ejendomme
Sweco Architects
Rent Estate
Clever
Exometric
Cobblestone
KPMG
Bach Gruppen København
Nykredit
Smart Parking
Septima P/S
Mazanti-Andersen Advokatpartnerselskab
Sweco Danmark A/S
Norse Property Management
Udviklingsselskabet By og Havn
Resights
TOGT Ejendomsudvikling
McDonald s Danmark
Bech-Bruun Advokatpartnerselskab
SalesStyling
Husen Advokater
Bjarke Ingels Group
Ensure International Insurance Broker
danbolig København Projektsalg & Udlejning
COWI
Castellum
Balder Danmark
Gottlieb + Partners
Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen
LokalBolig Projekt
Amalie Search & Selection
Ikano Bolig
EKJ Rådgivende Ingeniører
Kromann Reumert
M7 Real Estate
Winsløw Advokatfirma
Landinspektørkontoret af 1884
TrueMarketValue
CF Møller Architects
danbolig Erhverv - Hillerød
Horten Advokatpartnerselskab
danbolig erhverv - Hillerød
WSP Danmark
V.M. Brockhuus Ejendomme
Gorrissen Federspiel
Bruun & Hjejle
home Lone Bøegh Henriksen
EDC projekt - Poul Erik Bech
Spar Nord Bank
Semler Ejendomme
Söderberg & Partners

Colliers
Home.Earth
Realkredit Danmark/Danske Bank
Det Kongelige Akademi
PFA
PHM Group
anecortzen.dk
Forsvarsakademiet
By & Havn
Jeudan
FB Gruppen A/S
Thylander Gruppen
AP Pension Ejendomme

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Estate Zoom: Nordsjælland

 Tilmeld 

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Odense

 Tilmeld 

Estate Zoom: København

 Tilmeld 

Finansiering af ejendomme

 Tilmeld 
 Se alle konferencer