Konferencer

!



Estate Zoom: Nordsjælland


Arrangementet er afholdt

Indlægsholdere



Kamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Mikkel Søby

Indehaver, Engel & Völkers Commercial Danmark

Mikkel Søby overtog sammen med Henrik Svane hele Home Erhverv (nu Engel & Völkers) i december 2018 fra Home A/S. Og i 2019 blev Søby partner i Home Erhverv Aarhus. Han er desuden bestyrelsesformand for ejendomstorvet.dk. Mikkel Søby har været Leasing Manager i Skanska og erhvervsmægler i Cushman Wakefield RED. Han har en bachelor i business administration fra CBS, hvor han også er uddannet ejendomsmægler fra i 2008.

Nikolaj Pfeiffer

Direktør, Exometric

Nikolaj Pfeiffer er direktør i Exometric og er både konsulent og rådgiver for ejendomsinvestorer, udviklere og kommuner over hele Danmark. Han har arbejdet med ejendomsmarkedet i knap 15 år og med udvikling af boligmarkedet specifikt de seneste 6. Han har desuden bred kommerciel erfaring og har udviklet og solgt flere virksomheder ligesom han har arbejdet med forretningsudvikling inden for IT-industrien, den finansielle sektor samt mediebranchen. Exometric leverer i dag analyser til private udviklere og kommuner over hele Danmark som grundlag for bosætningsstrategier og projektudvikling.

Susanne Karlsson

City Manager, Byforum Allerød

Susanne Karlsson er Citymanager for Byforum Allerød, et offentligt/privat samarbejde med den fælles vision at skabe en levende bymidte med handel, kulturelle og sociale aktiviteter. Med en salg- og marketingbaggrund fra internationale koncerner har Susanne de seneste fem år skabt liv og bygget bro mellem de offentlige og private interessenter. Dette for at sikre, at Allerød også i fremtiden har en attraktiv bymidte for borgere, erhvervsdrivende og ikke mindst investorer.

Franz Ødum

Partner og afdelingschef, C.F. Møller Architects

Franz Ødum er partner og afdelingschef i C.F. Møller Architects København. Han har arbejdet med arkitektur og byggeri i over 20 år, heraf de seneste 12 år ved C.F. Møller Architects, en af ??Skandinaviens førende arkitektvirksomheder. Franz Ødums ekspertise spænder bredt inden for arkitektur, strategi og teknologi samt jura og økonomi mv., og er baseret på forskellige roller inden for projekt­ledelse, bygherrerådgivning og især ledelse og styring.

Peter Julius Jensen

CFO, investeringsdirektør, COPI Group

Peter Julius Jensen er investeringsdirektør og CFO i COPI Group og har ansvaret for økonomi, investeringer herunder implementering af investeringer og udvikling af ejendomsprojekter. Han har arbejdet i ejendomsbranchen i mere end 25 år, heraf de seneste otte år i COPI Group, hvor han er partner. COPI er stiftet i 2011 af søskendeparret Jesper Brunander og Maria Brunander Vøgg, der i dag driver koncernen sammen Peter Julius Jensen. COPI har gennemført projekter for mere end DKK 10 mia. fordelt på mere end 300.000 kvm.

Dennis Ravn

Projektchef, Frederikssund Kommune

Dennis Ravn arbejder for Frederikssund Kommune som projektchef for udviklingen af Vinge by. Hans primære opgave er at sikre koordineret fremdrift i byudviklingen, hvor ambitionen er at skabe en ny by med cirka 15.000 indbyggere. Som projektchef indgår Dennis Ravn i tæt markedsdialog med potentielle projektudviklere, for at imødekomme en markedskonform byudvikling, der samtidig understøtter visionen for Vinge by. Tidligere har Dennis Ravn arbejdet for Kalundborg Kommune som byplanlægger og senere projektleder for udviklingen af det tidligere havneområde til en bynær Havnepark.
Download/Print Program



Partnere
Deltagende virksomheder



Chrøis & Lund - CL Bolig
Norvik
Estate Media
ParkZone
Vosper Boligstyling & Fotografering
Viamap
JAJA Architects
MoveOn – FlatCom
danbolig Erhverv - Hillerød
Exometric
CC Projektudvikling
Avantpark
Pålsson arkitekter
Danske Bank
Jyske Bank Nordsjælland Erhverv
Quooker Danmark A/S
ArupHvidt
Skel.dk Landinspektører
Quooker Scandinavien
Ejendomsmæglerfirmaet Sweet-Homes
Kuben Management
Amalie Search & Selection
Nordicals Nordsjælland
Landinspektørkontoret af 1884 A/S
CF Møller Architects
danbolig erhverv - Hillerød
Freja Ejendomme
C.F. Møller Architects
Engel & Völkers Commercial Danmark
Byforum Allerød
COPI Group
Frederikssund Kommune

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Estate Zoom: Trekantområdet

 Tilmeld 

Boligdagene 2024

 Tilmeld 

Kontormarkedet i Danmark

 Tilmeld 

Estate Zoom: Nordsjælland

 Tilmeld 

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 
 Se alle konferencer