Konferencer

!



Estate Zoom: Aalborg


Arrangementet er afholdt

Indlægsholdere



Kamilla Sevel

Chefredaktør, Estate Media

Kamilla Sevel er chefredaktør på Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af alle redaktionelle produkter. Hun er en af de mest erfarne moderatorer med mere end 500 konferencer i bagagen og en dyb indsigt i bygge- og ejendomsbranchen. Kamilla Sevel har i knap 30 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark og skrevet analyser, rapporter, bøger og kommentarer om markedet i mange forskellige medier og på diverse platforme.

Jan Nymark Thaysen

Rådmand, By & Land, Aalborg Kommune

Jan Nymark Rose Thaysen blev første gang valgt til Aalborg Byråd i 2013, og er ved de efterfølgende valg avanceret til nu at være borgmesterkandidat og politisk leder for Venstre i Aalborg Kommune. Efter forskellige rådmandsvikariater i perioden 2020-22 har han fra januar 2022 været rådmand for By og Land samt næstformand i Økonomiudvalget. Jan Nymark Rose Thaysen er uddannet landinspektør og før skiftet til den politiske scene, var han blandt andet markedschef for arealforvaltningsafdelingen i WSP.

Mattias Manstrup

Partner, erhvervsmægler MDE, HD(R), Nordicals Aalborg

Mattias Manstrup indtrådte i 2014 som partner og medejer i Nordicals Aalborg. Mattias Manstrup har været erhvervsmægler siden 2005 og har det Aalborgensiske bygge- og ejendomsmarked inde under huden. Mattias er oprindeligt bankuddannet og har efterfølgende taget en HD i Regnskab & Økonomistyring på Aalborg Universitet. Mattias beskæftiger sig primært med salg af investeringsejendomme samt projektudvikling og projektsalg til investorer.

Nikolaj Pfeiffer

Direktør, Exometric

Nikolaj Pfeiffer er direktør i Exometric og er både konsulent og rådgiver for ejendomsinvestorer, udviklere og kommuner over hele Danmark. Han har arbejdet med ejendomsmarkedet i knap 15 år og med udvikling af boligmarkedet specifikt de seneste 6. Han har desuden bred kommerciel erfaring og har udviklet og solgt flere virksomheder ligesom han har arbejdet med forretningsudvikling inden for IT-industrien, den finansielle sektor samt mediebranchen. Exometric leverer i dag analyser til private udviklere og kommuner over hele Danmark som grundlag for bosætningsstrategier og projektudvikling.

Jes Asmussen

Direktør, Aalborg City

Jes Asmussen har siden august 2022 været direktør for Aalborg City. Han er uddannet i detailbranchen og har herefter arbejdet tre år som butikschef, 13 år som sælger inden for fotobranchen, tre år som kædeansvarlig for Click-kæden og 17 år som selvstændig detailhandler i Aalborg. Jes Asmussen har siddet i bestyrelsen for Aalborg Cityforening i mere end 12 år, heraf de seneste to år som formand.

Kim Jacobsen

Direktør, MDE, Nordud

Efter 22 år som indehaver af Nybolig Erhverv Aalborg og Nordicals Aalborg, valgte Kim Jacobsen at organisere en investorgruppe som afgav købstilbud og erhvervede Sygehus Nord af Region Nordjylland. Kim Jacobsen er oprindeligt bankuddannet erhvervsmægler, og har igennem de seneste 20 år beskæftiget sig med udvikling af store projekter i Aalborg-området, som blandt andet DAC arealerne i Nørresundby og Eternitten.

Ole Nielsen

Direktør, Himmerland Boligforening

Ole Nielsen har siden 2003 været direktør i Himmerland Boligforening, hvor han både har bygget nyt og byomdannet for adskillige milliarder. I den periode har Himmerland Boligforening været en af Danmarks mest anerkendte bygherrer, og de har blandt andet vundet Bygherreprisen, Byplanprisen, Årets Byggeri i Danmark og den internationale European Responsible Housing Award.

Torben Nielsen

Direktør, TN Udvikling

Torben Nielsen er direktør i TN Udvikling. Han har gennem 15 år været direktør og partner i erhvervsmæglervirksomheden Colliers. Torben Nielsen har igennem mange år udviklet projekter for Danish Crown og DSB m.fl. TN Udvikling er et udviklingsselskab, som udvikler bolig- og erhvervsejendomme - oftest med deres faste samarbejdespartner Nordstern.

Conny Lindholt

Indehaver, Valhal Estate

Conny Lindholt har mere end 25 års erfaring fra ejendomsbranchen. I 2016 stiftede hun Valhal Estate, et ejendomsinvesterings- og administrationsselskab. Valhal Estate har cirka 200 lejemål i Aalborg og Hjørring, herunder både ungdomsboliger, studielejligheder og familielejligheder. Valhal Estate har også et søsterselskab, Valhal Connect, der udvikler og sælger apps til ejendomsadministration.
Download/Print Program



Partnere
Deltagende virksomheder



Aalborg Boligselskab
PWH Ejendomme
Nykredit
Egetbo Ejendomme ApS
Futurum
Quooker Skandinavien
IWG plc
Estate Media
Landinspektørfirmaet LE34
Avantpark
Smart Parking
Rambøll
MoveOn – FlatCom
Metropol Erhverv
Quooker Danmark A/S
Quooker Scandinavien
Valhal Estate
MA-ejendomme
Kuben Management A/S
Redmark
Fredsted Studio
CALUM
Aalborg Kommune
Nordicals Aalborg
Exometric
Nordud
Himmerland Boligforening
Aalborg City
TN Udvikling

Kontakt

For spørgsmål om værtskab, praktiske informationer, m.v.
Projektleder
Bo Valsted
(+45) 22 72 00 14
bo@estatemedia.dk
For spørgsmål om talere, indhold og program
Konferencechef
Kim Plesner
(+45) 51 15 93 31
plesner@estatemedia.dk
For spørgsmål om Pluss, More Club, fakturering, m.v.
Customer & Sales Coordinator
Elisabeth Brahe
(+45) 22 16 19 39
brahe@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Customer Success Manager
Frank Bager
(+45) 30 11 61 22
frank@estatemedia.dk
For spørgsmål om More Club, annoncering og partnerskaber
Salgs & Marketing Manager
Didde Eg Jensen
(+45) 28 19 20 63
didde@estatemedia.dk
For spørgsmål om Partnerskaber og kommercielle aftaler
CCO
Michael Mortensen
(+45) 28 34 03 19
michael@estatemedia.dk
De næste konferencer

Boligdagene 2024

 Tilmeld 

Kontormarkedet i Danmark

 Tilmeld 

Estate Zoom: Nordsjælland

 Tilmeld 

Investering i lager- og logistikejendomme

 Tilmeld 

Ejendomsdagene 2024

 Tilmeld 

Estate Zoom: Odense

 Tilmeld 
 Se alle konferencer