Illustration: Retail Architects og Årstiderne Arkitekter

Innovater valgt til at udvikle 20.000 kvm butikscenter i Næstved

Det er endnu uvist, hvor mange og hvilke butikker, der åbner på Køgevej. Men sikkert er det, at Innovater, med Retail Architects og Årstiderne Arkitekter som rådgivere, har sikret sig retten til at købe og udvikle det i alt 53.300 kvm store areal (svarende til godt 7,5 fodboldbaner), som ligger lige øst for Megacentret.

– Det glæder os meget, at Næstved Kommune har valgt os i bestræbelserne på at gøre det stærke handelsområde ved Køgevej endnu mere interessant for kunder i Næstved og det store opland, byen tiltrækker. Vi vil gå ydmygt til opgaven med en vision om at udvikle mere end bare flere “bokse” – vi skal skabe et sted, hvor man som handlende har lyst til opholde sig og lade sig inspirere. Det er en stor opgave, og kommunen viser stor kommerciel forståelse, når de har valgt denne udbudsform, der giver os tid og mulighed for i samarbejde at skabe de bedst mulige rammer for at tiltrække nye, spændende butikker, siger Peter Søgaard, udviklingsdirektør i Innovater.

Det var et enigt byråd, der i februar 2017 besluttede, at kommunen skulle sælge jorden samlet ved at udbyde området til privat virksomhed, der ville byde ind med viden og erfaring inden for boxbutikområdet samt med kapital til at udvikle og drive det.

Læs også: Næstved Storcenter med 75 butikker solgt





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder