Bent Outzen er fratrådt som sekretariatschef i Byggesocietetet.

Byggesocietetets sekretariatschef stopper

Byggesocietetets sekretariatschef Bent Outzen fratrådte efter gensidig aftale med landsbestyrelsen sin stilling i sidste uge.

– Vi vil gerne benytte muligheden for at takke Bent Outzen for et godt samarbejde om udviklingen af Byggesocietetet som blandt andet har budt på øget medlemstal og stigende aktivitetesniveau. Byggesocietetets landsbestyrelse og sekretariatet vil fortsætte arbejdet med at udvikle Byggesocietetet til gavn for medlemmerne og ikke mindst understøtte det frivillige arbejde Byggesocietetet hviler på, skriver Byggesocietetet til medlemmerne i sit nyhedsbrev.

Louise Møller er konstitueret sekretariatschef, ligesom sekretariatet fortsat varetager de løbende opgaver.

– Vi har set på Byggesocietetets fremtid, og der har vi en forskellig opfattelse af, hvordan Byggesocietetet skal udvikle sig. Landsbestyrelsen og jeg vil gerne sikre os, at Byggesocietetet fortsat er en organisation, der bygger på faglighed og frivillighed, og det sikrer vi bedst med en anden profil i front, siger landsformand Tony Christrup.

Byggesocietetet skal i 2018 stå for den danske stand på ejendomsmessen Mipim i Cannes. Dermed overtager Byggesocietetet opgaven fra investeringsfremmeorganisationen Copenhagen Capacity, og det bliver Byggesocietetet, der de kommende måneder skal samle partnere om finansieringen af standen, så der fortsat er en stærk dansk repræsentation på Mipim.

– I Byggesocietetet har vi en klar målsætning om at bidrage til ambitionerne om at sikre vækst og udvikling i Danmark, og derfor har vi valgt at takke ja til at overtage organisationen af den danske stand på Mipim fra Copenhagen Capacity. Det gode samarbejde med Copenhagen Capacity fortsætter med henblik på at styrke fokus på Danmark og Greater Copenhagen som et attraktivt sted for investeringer, placering af internationale virksomheder og indgåelse af samarbejdsrelationer på tværs af landegrænser, siger Tony Christrup.

Det bliver her og nu Louise Møller, der kommer til at drive den proces i samarbejde med landsbestyrelsen og de mange øvrige frivillige kræfter i netværksorganisationen.

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder