Jacobsens Have i Valby er en af Lærernes Pensions nybyggede boligejendomme, hvor Deas sikrede fuld udlejning inden ibrugtagning.

Lærernes Pension fornyer aftale med Deas

Lærernes Pension har styrket samarbejdet med ejendomsforvaltningsselskabet Deas, da parterne har fornyet deres samarbejdsaftaler. Deas er valgt til at varetage udlejning, administration og efterfølgende drift af selskabets boligprojekter. Deas administrerer p.t. samlet ca. 68.000 kvm boliger for Lærernes Pension.

– Vi har valgt Deas som forvalter af vores portefølje, fordi de tilbyder den fulde palet af ydelser, som vi har behov for. Vi har desuden gode resultater fra vores samarbejde om førstegangsudlejning, fx af Jacobsens Have i Valby, hvor Deas nåede i mål med fuld udlejning, inden byggeriet stod færdigt. Den slags danner solid grobund for fremtidige fælles projekter, siger Henrik Walther Mogensen, finansdirektør i Lærernes Pension.

Lærernes Pension er blandt de investorer, der satser på udvikling og opførelse af nye boligudlejningsejendomme i landets storbyer, herunder Aalborg som for tiden er under omfattende udvikling.

– Vi glæder os til at styrke det tætte samarbejde med Lærernes Pension. Det er et samarbejde, der er kendetegnet ved, at vi deler en høj faglighed og dedikation for ejendomme og lejere. Vi vil gøre vores yderste for at sikre Lærernes Pensions interesser og skabe værdi i alle etaper af projekterne til glæde for både kunde og lejere, siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas, der er landets førende inden for administration, drift og udvikling af ejendomme.

Læs også: Lærernes Pension bygger 143 lejligheder i Nørresundby til 250 millioner kr.

Læs også: Lærernes Pension bygger 194 udlejningsboliger i Aalborg





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder